Ketkä päätyivät eroon ja ketkä jatkavat avioliittoaan? Näin Ensitreffit alttarilla -pareille kävi

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viides tuotantokausi sai vastikään päätöksensä. Kaksi pareista päätti jatkaa avioliittoaan ja yksi pari päätyi eroon.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman rakkaudentäyteinen kausi tarjosi katsojille suuria tunteita rohkeiden parien välityksellä. Ohjelmassa avioituivat Sini ja Vesa, Miina ja Heikki, sekä Rosa ja Eetu.

LUE MYÖS: 

Syksyn ajan katsojat ovat päässeet näkemään parien tunteellisia hetkiä, aina romanttisista suudelmista ahdistuksen pyörteisiin asti. 

Eetu ja Rosa päätyivät eroon

Alussa katsojien unelmapariksi tituleeratut Rosa ja Eetu vaikuttivat täydellisiltä toisilleen. Pian parilla alkoi tulla kuoppia suhteeseen, mikä vaikeutui loppua kohti. Viimeisessä jaksossa Eetu ja Rosa päätyivät eroon tiiviin yrittämisen jälkeen.

– Olen tullut siihen lopputulokseen, etten voi jatkaa tässä avioliitossa. Tässä ei ole mielestäni mitään sellaista minkä varaan lähteä tätä rakentamaan. Jos oltaisiin ystävyyden tasolla, niin sen pohjalta voisi alkaa rakentamaan avioliittoa, mutta minä koen, että me ei olla edes siinä, Rosa kuvaili tilannetta kyyneleet silmissä.

Sinin ja Vesan avioliitto jatkuu

Katsojia keskinäisellä huumorilla ilahduttaneet Sini ja Vesa päättivät jatkaa avioliittoa. Molemmat kertoivat päätösjaksossa halustaan nähdä, miten suhde muuttuu tv-kameroiden lähdettyä.

LUE MYÖS:

– Halutaan nähdä, millaista on, kun voidaan mennä meidän ehdoilla. Mennään takaisin deittailuvaiheeseen, mitä ei ole ollut, Vesa kertoi jaksossa.

Miinan ja Heikin avioliitto jatkuu

Katsojien suosikkipariksi nousseet Heikki ja Miina saivat niin ikään yleisössä aikaan onnenkyyneleitä finaalijakson vuoksi. Myös Heikki ja Miina haluavat jatkaa liittoaan.

 – Tässä on niin paljon aineksia hyvään ja uteliaisuus voittaa. Kyllä minäkin ehdottomasti haluan jatkaa, Miina kertoi jaksossa.

Lue myös:

    Uusimmat