Katso video: Uutisankkuri koki suorassa lähetyksessä häkellyttävän keskeytyksen

NBC-kanavan uutisankkurin pieni poika ryntäsi suoraan lähetykseen. Katso hauska videokooste tästä ja monista muista vastaavista tapauksista, joissa lapset ovat varastaneet huomion itselleen.

Yhdysvaltalaisen televisioyhtiön uutisankkuri Courtney Kube kertoi keskiviikon suorassa televisiolähetyksessä Turkin hyökkäyksestä Syyriaan. Kesken lähetyksen nähtiin kuitenkin jotain odottamatonta, kun Kuben pieni poika ilmestyi ruutuun ja halusi äitinsä syliin. Tapauksesta uutisoivat muun muassa CNN ja The Sun.

– Pahoittelut, lapseni ovat väällä. Live-televisio, huvittunut Kube selitti lähetyksessä.

Näkymä siirtyi tapahtuneen jälkeen nopeasti uutisankkurista karttakuvaan. Kuben jatkoi raporttinsa loppuun onnistuneesti ilman muita keskeytyksiä.

Kube kertoi myöhemmin, että hänet oli hälytetty töihin lyhyellä varoitusajalla. Lastenhoitajaa ei ollut järjestynyt, ja loppu on nähtävissä videolla.

Pari vuotta sitten vastaava tapaus: ”Mitään ei ollut tehtävissä”

Tapaus muistuttaa suuresti yleisradioyhtiö BBC:n suoraa lähetystä ja professori Robert Kellyn videohaastattelua. Professorin lapset syöksyivät huoneeseen kesken lähetyksen, joka käsitteli Etelä-Korean presidentin erottamisen seurauksia.

Video nousi valtavaan suosioon vuonna 2017, ja sitä näytettiin päivien ajan eri uutislähetyksissä. Katso yllä olevalta videolta myös, kuinka Kelly reagoi yllättävään keskeytykseen.

– Mitään ei ollut tehtävissä. Toivoin vain, että te (BBC:n tuottajat) saattaisitte katkaista lähetyksen. Yritin pitää ilmeeni peruslukemilla ja selvitä sen läpi, Kelly kertoi jälkikäteen BBC:n haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat