Katso kuvat: Juhlimista vähentänyt Iiro laihtui kahdeksassa viikossa 10 kiloa – näin valtava vaikutus muutoksella oli!

Iiron vyötärö kaventui kahdeksassa viikossa huomattavasti.

Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistuneen Iiron elintavat olivat ohjelman alussa pahasti rempallaan. Vauhdikas mies nautti ateriansa ravintoloissa ja käytti runsaasti alkoholia. Yhdistelmän vuoksi painoa oli kertynyt reilusti ja vakavat sairaudet uhkasivat. Iiron maksa-arvot ja verenpaine olivat koholla. Lisäksi geenitesteissä selvisi, että Iirolla on perinnöllinen taipumus sairastua kakkostyypin diabetekseen.

Ohjelman alussa Iiro painoi 115 kiloa.

Kahdeksan viikon aikana Iiro vaihtoi baareissa notkumisen lenkkipolkujen tallaamiseen. Liikunnan ja terveellisen ruokavalion ansiosta hänen painonsa putosi yli 10 kiloa ja vyötärönympärys kaventui 20 senttimetriä.

Pippa Laukka on muutoksesta haltioissaan.

– Jos olisin 20 vuotta nuorempi, katsoisin perääsi, hän toteaa Iirolle.

Muuttuneen ulkonäön lisäksi Iiron terveys on kohentunut. Maksa-arvot ovat palautuneet normaaliksi, joten vakavien sairauksien riski on poistunut.

– Maksa-arvotuloksen kuulemisesta tuli huippuhyvä fiilis.

Iiro kertoo, että painonpudotuksen myötä hän on saanut lisää keskittymiskykyä ja enemmän virtaa tehdä asioita. Hän aikoo jatkaa uudella, hyväksi havaitulla tiellä, mutta ei hylkää juhlimista ja alkoholia kokonaan. Jatkossa hän haluaa nauttia viikonlopuista kohtuudella.

– Tämä kahdeksan viikkoa opetti erityisesti kohtuuden.

Olet mitä syöt AVAlla keskiviikkoisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat