Esko Eerikäisen hoikistui hurjasti kahdessa kuukaudessa – katso kuvat muodonmuutoksesta

Esko Eerikäisen paino putosi kahdeksassa viikossa kahdeksan kiloa. 

Videolla Pippa Laukka kurkistaa Esko Eerikäisen jääkaappiin.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen laittoi elintapansa uusiksi Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kahdeksassa viikossa Eerikäisen koko olemus muuttui täysin.

Entisen Scandinavian Hunks -tanssijan paino alkoi nousta, kun hän lopetti treenaamisen kokonaan pariksi vuodeksi. Samalla Eerikäinen antoi itselleen vapauden syödä suurempia annoksia ja herkutella.

– Kun katson peiliin, näen tyypin, joka on vähän liikaa nauttinut elämän suolasta ja ruoasta, hän totesi ohjelman alussa.

Tältä näytti lähtötilanne:

Ohjelman alussa Eerikäinen painoi 114,3 kiloa. Vyötärönympäryksellä oli mittaa 114,5 senttimetriä. Kehonkoostumusmittaus paljasti, että Eerikäisen kehossa oli 30 kiloa rasvaa.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan opastuksella Eerikäinen vaihtoi rasvaiset ja sokeriset ruoat terveellisiin ja alkoi liikkua säännöllisesti. Kahdeksan viikon kuluttua mies oli hoikistunut huomattavasti.

Tältä Eerikäinen näytti ohjelman lopussa:

Ohjelman lopussa Eerikäinen painoi 106,7 kiloa, eli painoa oli pudonnut kahdeksan kiloa. Kehonkoostumusmittauksessa selvisi, että rasvaa oli karissut kuusi kiloa.

Eerikäinen kertoi ohjelmassa olevansa tyytyväinen lopputulokseen.

– Hyvältä tuntuu, on tuntunut jo pitkään. Olen itsevarmempi ja itsetietoisempi, osaan pitää itsestäni parempaa huolta.

Olet mitä syöt AVAlla keskiviikkoisin klo 21.


Lue myös:

    Uusimmat