Katso kohukäänteet: Brasilia tasoitti kyseenalaisesti tuomarin häirittyä peliä, voittomaali sadan minuutin kohdalla

3:43
Katso! Brasilia voitti Kolumbian Copa Americassa kyseenalaisten vaiheiden jälkeen.

Brasilia otti hyvin dramaattisen 2-1-voiton Kolumbiasta jalkapallon Etelä-Amerikan mestaruuskisoissa, Copa Americassa keskiviikkona.

Brasilia joutui tappioasemaan ensi kertaa kahdeksaan otteluun, kun vieraiden Luis Diaz osui upealla saksipotkulla 10. minuutilla.

Tasoitus tuli reilu kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa – ja erittäin dramaattisella tavalla. Peliväline nimittäin osui Brasilian hyökätessä tuomari Nestor Pitanaan, ja Kolumbian pelaajat luulivat, että oikeudenjakaja viheltää pelin poikki, mutta hän antoikin sen jatkua. Heti tämän jälkeen Roberto Firmino pukkasi tasoituksen. 

Kolumbialaiset protestoivat tulisesti ja pitkään, minkä seurauksena lisäaikaa tuli peräti kymmenen minuuttia. Ja kuinka ollakaan, Brasilian Casemiro iski voittomaalin, kun pelikellossa oli lukema 90+10 minuuttia. 

Katso pääkuvan videolta Kolumbian upea johtomaali, Brasilian kyseenalainen tasoitus ja lisäajalla syntynyt voitto-osuma.  

– Luulen, että tilanne tuomarin kanssa häiritsi pelaajiamme, Kolumbian päävalmentaja Reinaldo Rueda harmitteli. 

Casemiron mukaan Brasilia ansaitsi voittonsa. 

– He hyökkäsivät kertaalleen, tekivät maalin ja sen jälkeen makasivat alhaalla, isäntien sankari summasi. 

Brasilia oli jo varmistanut lohkosta paikkansa puolivälieriin. Myös neljä pistettä kerännyt Kolumbia on jatkossa. Kahdesta vapaana olevasta paikasta taistelevat Ecuador, Peru ja Venezuela.  

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja