Kolumbialta hurja näytös – Fifa-rankingin kahdeksikon Puolan MM-urakka päättyy synkällä tavalla

Fifa-rankingin kahdeksikon Puolan pelit jalkapallon MM-kisoissa päättyvät alkulohkoon. Asia varmistui, kun Kolumbia jyräsi puolalaisten yli 3–0-lukemin Venäjän Kazanissa.

Pääkuvan videolla kohokohtia sunnuntain peleistä.

Kolumbia dominoi ottelua avauspuoliajalla täysin ja siirtyi jakson loppupuolella Yerry Minan puskulla 1–0-johtoon. James Rodriguez sihtasi rangaistusalueella lähikeskityksen, ja FC Barcelonan puolustaja Mina oli päineen ajan tasalla.

Puola ei löytänyt toisellakaan jaksolla lääkkeitä Kolumbian haastamiseen. Kolumbia sen sijaan iloitteli parilla näyttävällä osumalla, kun korkeaa prässiä yrittäneen Puolan pakka aukesi puolustussuuntaan.

Radamel Falcao vei Kolumbian 70. minuutilla kahden maalin karkumatkalle upeasta ulkosyrjäsijoituksesta takakulmaan Juan Quinteron tarjoilun jälkeen.

Maalilliset loppusoinnut tulivat viisi minuuttia Falcaon osumasta. Rodriguez jakoi silmiähivelevän syötön vasurillaan laidalta keskiympyrän lähelle, ja Juan Cuadrado karkasi läpiajoon viimeistelytoimiin.

Kolmen kauppa

Puolassa oli ennen MM-kisojen alkua suuria menestysodotuksia, mutta joukkueen pelit päättyvät karulla tavalla jo alkulohkovaiheeseen. Puolalla on kahdesta pelistä pistetili nollissa.

H-lohkon kaksi jatkopaikkaa ovat Japanin, Senegalin ja Kolumbian kauppa. Japanilla ja Senegalilla on kasassa neljä pinnaa, Kolumbialla kolme.

Lohkon viimeisellä kierroksella ensi torstaina pelataan koitokset Japani–Puola ja Senegal–Kolumbia.

Lue myös:

    Uusimmat