Hirvittävää draamaa: Argentiina vaati Kroatian ratkaisijalle ulosajoa – jatkohaaveille raju kolaus emämunauksen jälkeen

Argentiinan jatkohaaveet jalkapallon MM-kisoissa kokivat kovan kolauksen, kun Kroatia nappasi siitä dramaattisessa ottelussa 3–0-voiton.

Pääkuvan videolla kohokohtia torstain MM-tapahtumista.

Argentiina vaati Kroatian Ante Rebicille voimakkaasti punaista korttia, kun tämä oli tehnyt jo useita rikkeitä ja taklasi 39. minuutilla jalkapohja edellä Eduardo Salviota.

Rebicille jaettiin kuitenkin vain varoitus, keltainen kortti, ja hän sai jatkaa peliä. Toisella jaksolla Rebic sai emämunauksen tehneeltä Argentiinan maalivahdilta Wilfredo Caballerolta chipin rangaistusalueella suoraan haltuunsa. Rebic ei erehtynyt, vaan ampui Kroatian käytännössä ilmaisella tavalla 1–0-johtoon.

80. minuutilla Kroatian tähtiin lukeutuva Luka Modric pyssytti rangaistusalueen ulkopuolelta joukkueensa toisen. Ivan Rakitic osui minuuttien päästä vapaapotkusta ylärimaan, ja myöhemmin hän iski joukkueelleen kolmannen maalin lähietäisyydeltä.

Argentiina oli yhteispeliltään löperö, eikä myöskään onnistunut juuri ruokkimaan supertähteään Lionel Messiä.

Argentiinalla on nyt kahden ottelun jälkeen yksi piste, ja sen asema lohkossa on tukala. Kroatia sen sijaan varmisti jatkopaikkansa otettuaan toisen voittonsa kahdesta ottelusta.

Islanti kohtaa huomenna perjantaina Nigerian. Ottelu on molemmille toinen ja määrittää paljon lohkon tilannetta; Islannilla on toistaiseksi yksi piste Argentiina-tasapelistä ja Nigeria on nollilla Kroatia-tappion jälkeen.

Argentiina kohtaa viimeisessä alkulohkon pelissään ensi tiistaina Nigerian.

Lue myös:

    Uusimmat