Katie Pricen omaisuuskriisi syvenee – entinen malli yrittää keksiä uusia keinoja valtavien velkojensa maksuun

Katie Price on erittäin syvällä velkakriisissään.

Brittiläinen entinen glamour-malli Karie Price, 40, on tuhlannut 50 miljoonan euron arvoisen omaisuutensa lähes kokonaan kauneusleikkauksiin, luksuslomiin sekä maatilaan, joka ei ole tuottanut koskaan käytännössä yhtään mitään. 

Maatila maksoi Pricelle yli miljoona euroa ja nainen osti sinne viimeistä huutoa olevat laitteistot maataloustuotantoa varten. Maatila ei ole kuitenkaan tuottanut mitään muuta kuin muutaman kananmunan. 

Pricella on kartanostaan yli miljoonan euron asuntolaina ja naisen kerrotaan olevan jopa 112 000 euroa jäljessä lainamaksuissaan. Talon lämmityskulut voivat lisäksi nousta vuodessa jopa lähes 30 000 euroon, sillä tähden tiedetään inhoavan kylmyyttä ja pitävän lämmitystä päällä talossaan koko ajan – jopa kesäisin. 

Pricen entinen aviomies Kieran Hayler työskenteli tähden omistamalla maatilalla täyspäiväisesti. Kun kaksikko erosi, Price osti entiseltä mieheltään lähes 45 000 euroa maksaneen lypsykoneen, melkein 90 0000 euroa maksaneen traktorin sekä 78 000 euroa maksaneen kustomoidun Land Roverin. 

Hiljattain uutisoitiin, että Price on alkanut myydä eläimiään huutokaupoissa kerätäkseen rahaa. 

Kartano ja kauneushoidot syövät hupenevaa omaisuutta

Price kulutti vuodessa lähes 135 000 euroa talonhoitajien, puutarhureiden ja lastenvahtien armeijaan kunnes hänen veljensä käski tähteä tekemään säästöjä. 

Pricella ei ole tällä hetkellä käynnissä juuri mitään elinkelpoista liiketoimea. Pricella on ollut useita yrityksiä, joista lähes kaikkien toiminta on lopetettu. 

Entinen malli käyttää myös ulkonäköönsä todellisen omaisuuden. Price käy kahdesti viikossa sekä mani- että pedikyyrissä, jotka maksavat kuukaudessa lähes 1700 euroa. Price laitattaa hiuksensa ja käy kasvohoidoissa kerran viikossa, joka maksaa hänelle kuukaudessa 1500 euroa.

Lisäksi tähti käyttää varojaan ikääntymistä hidastaviin hoitoihin, joka toinen päivä tapahtuviin hierontoihin sekä päivittäisiin meikkauspalveluihin.

Vararikossa oleva Price on yrittänyt uusia tapoja ansaita rahaa, mihin lukeutuu muun muassa kauneusleikkauslivelähetykset televisiossa sekä häpeilemättömät alastonkuvaukset. 

Price yrittää myös myydä tuotteita Instagram-tilinsä avulla. Aiemmin Price tienasi Instagraminsa avulla kymmeniä tuhansia, mutta nykyään yritykset eivät ole enää innostuneita työskentelemään hänen kanssaan.

Hiljattain Price joutui muun muassa esittelemään poikansa Harveyn hammaslääkärikäyntiä saadakseen pojalleen ilmaisen hoidon. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat