Katie Price vei kaikki viisi lastaan jäätelölle – tältä kohukaunottaren jälkeläiset näyttävät nyt

Glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Katie Price vei kaikki viisi lastaan jäätelölle syntymäpäivänsä kunniaksi. Lapset ovat kasvaneet melkoisesti.

Kohukaunotar Katie Price täytti viime viikon lopulla 42 vuotta. Price paljasti maanantaina Instagram-tilillään vieneensä syntymäpäivänsä kunniaksi kaikki viisi lastaan jäätelökioskille.

Hetki oli erityinen, sillä Price on ollut koronakaranteenin vuoksi eristyksissä neljästä nuorimmaisestaan, jotka ovat viettäneet koronakaranteenia isiensä luona Pricen huolehtiessa 17-vuotiaasta esikoisestaan Harveysta.

– Syntymäpäivä on ollut aika erilainen tänä vuonna, mutta olen onnellinen, että pystyin silti viettämään sitä kaikkien rakkaiden lasteni kanssa, Price kirjoitti kuvatekstissä.

Hän kirjoitti, että olisi tahtonut tavata myös muita perheenjäseniään ja ystäviään, mutta muistuttaa ihmisiä pitämään kiinni säännöistä, joilla koronaviruksen leviämistä pyritään myös Britanniassa ehkäisemään.

– Meidän kaikkien täytyy noudattaa sääntöjä. Kiitos kaikille sankareille, jotka paiskivat kovasti töitä pitääksemme meidät turvassa.

Kuvassa näkyy komeasti koko lapsikatras: 17-vuotias Harvey nauttii jo jäätelöstään, kun taas 14-vuotias Junior ja 12-vuotias Princess näyttävät vielä valitsevan jäätelöjään yhdessä nuorempien sisarustensa Jettin, 6, ja Bunnyn, 5, kanssa.

Pricen ja hänen perheensä elämää on vuosien mittaan seurattu televisiossa useissa tosi-tv-sarjoissa. Instagramissa nähty tuore otos sekä brittilehti The Sunissa nähdyt muut samasta tilanteesta otetut valokuvat paljastavat, että kohukaunottaren lapset ovat kasvaneet melkoisesti.

Esimerkiksi 12-vuotias Princess pitelee pikkusiskoaan Bunnya sylissään kokenein ottein ja myös Junior näyttää kasvaneen pituutta reippaasti.

Price kertoi hiljattain, että hänen kehitysvammainen esikoispoikansa Harvey alkaa tehdä Youtube-videoita.

– Minulle sanottiin, että Harvey ei voisi koskaan tehdä mitään, kuten kävellä tai puhua sairauden vuoksi. Hän ei koskaan lakkaa hämmentämästä minua. Mikään ei pidättele häntä, ylpeä äiti iloitsi.

Harvey syntyi Pricen lyhyestä suhteesta jalkapalloilija Dwight Yorken kanssa, mutta Yorke ei tiettävästi ole juuri tekemisissä poikansa kanssa. Juniorin ja Princessin isä on puolestaan laulaja Peter Andre, jonka kanssa Price oli naimisissa vuodet 2005–2009.

Nuorimmat lapset Jett ja Bunny puolestaan syntyivät suhteesta Kieran Haylerin kanssa. Price ja Hayler avioituivat vuonna 2014. Pari erosi jo aiemmin, mutta ero astui virallisesti voimaan vasta tämän vuoden puolella.

Lue myös:

    Uusimmat