Mainos

Kate Moss mokasi – uudenvuoden juhlat vaarassa

Huippumallilla ei ole paikkaa, jossa viettää uudenvuoden juhlia: nainen peruutti suunnittelemansa loman, ja on nyt pulassa.

Malli Kate Mossilla on ongelmia uuden vuoden juhliensa kanssa, kertoo inquisitr.com. Biletyksestään tunnetun mallineidon piti viettää uusi vuosi lomamatkalla Thaimaassa yhdessä kumppaninsa ja kahdeksanvuotiaan tyttärensä kanssa, mutta Moss perui matkan. Nyt hän ei kuitenkaan löydä vaihtoehtoa muuttuneille suunnitelmilleen.

– Heidän piti mennä Amanpuriin, Thaimaahan, jossa ovat viettäneet kaksi edellistä vuotta. Viikko sitten Kate perui lomamatkan, koska halusi jotakin erilaista. Nyt he eivät löydä uutta paikkaa, johon mennä, lähde vihjasi Daily Star -lehdelle.

Lähteen mukaan Moss on erittäin stressaantunut, koska loman peruminen oli hänen ideansa. Nainen on yrittänyt järjestää uutta lomaa johonkin lämpimään, glamouria tihkuvaan lomakohteeseen, mutta kaikki matkat on jo varattu.

– Hän on valittanut aiheesta ystävilleen jatkuvasti. Hän sanoo, että Kate Mossin luulisi voivan valita uudenvuoden lomakohteensa, mutta näemmä sen fantasian voi unohtaa, lähde sanoo.

Moss ei myöskään halua järjestää omia uuden vuoden juhlia, jotka ratkaisisivat hänen ongelmansa. Lähteen mukaan Mossin suuri talo maaseudulla olisi oiva bilepaikka, mutta Mossista hänen kodissaan juhliminen ei ole vaihtoehto.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Getty/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.