Katastrofi luvassa illan Brit Awardseissa

Tänä iltana Britanniassa jaetaan saarivaltion tärkeimmät musiikkipalkinnot, eli Brit Awardsit. Paikalliset vedonlyöntitoimistot ovat varmoja, että palkintoja ei kuitenkaan saada jaettua ilman kommelluksia ja katastrofeja.

Edellisvuosina kohua on aiheuttanut muun muassa Pulp-solisti Jarvis Cocker, joka ryntäsi lavalle esittelemään takamustaan kesken Michael Jacksonin esiintymisen. Vedonlyöjät ovat pomminvarmoja, että tänäkään vuonna kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, etenkin kun tilaisuuden juontavat Sharon ja Ozzy Osbourne.

- Ilmainen viina ja vahvat kilpakumppanit voivat aiheuttaa kärhämiä, Ladbrokesin tiedottaja Nick Weinberg kommentoi Reutersille.

Vedonlyöntitoimisto veikkaa myös vahvasti, että kekkereissä nähdään julkkisten välinen käsirysy. William Hill -vedonlyöntitoimisto sen sijaan uskoo, että illan juontajat keksivät jotain järkyttävää tv-katsojien päänmenoksi.

- En laittaisi rahojani likoon siitä, ettei kumpikaan Sharon tai Ozzy mokailisi lähetyksessä, vedonlyöntitoimistosta kommentoidaan.

William Hill uskoo, että Osbournet joko heittävät lepakon lavalta, Ozzy julistaa väärän voittajan tai Sharon kärsii "vaatteiden toimimattomuudesta", kuten Janet Jackson aikoinaan Super Bowl -esityksessään.

Katso ennakkotunnelmia tästä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat