Mainos

Katainen: Luottamuksen osoitus oppositiopolitiikalle

Kokoomuksen vielä tuore puheenjohtaja Jyrki Katainen oli luotsaamassa puolueensa vaalivoittoon ensimmäisessä koitoksessaan. Hän iloitsee siitä, että oma puolue ja omat arvot menestyivät nyt selkeästi paremmin kuin edellisissä kunnallisvaalissa, viimeaikaisissa kannatusmittauksissa ja erityisesti eduskuntavaaleissa.

- Totta kai se on juhlan paikka, mutta työn ovat tehneet ehdokkaat ja järjestöväki.

Katainen uskoo kokoomuksen saaneen vahvan luottamuksen myös eduskunnassa harjoittamalleen oppositiopolitiikalle. Puolue on pitänyt tärkeimpänä teemana työllisyyttä, jota on selkeästi parannettava hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämiseksi. Myös palvelujen järjestäminen on ollut esillä.

Kataisen mielestä äänestäjät eivät suhtautuneet palveluihin yhtä mustavalkoisesti kuin ehkä kokoomuksen kilpailijat halusivat.

- Me olemme koko ajan sanoneet, että arvostamme kuntatyötä, hoivayrittäjyyttä ja järjestöjä palveluntuottajina. Kaikkia tarvitaan, jotta ikääntyvässä Suomessa voimme turvata hyvinvointipalvelut jatkossakin.

Kokoomus kävi vaalikampanjansa paljolti puheenjohtajansa kasvoilla. Katainen arvelee, ettei se "hirveästi haitannut vaalimenestystä". Hän uskoo, että kunnallisvaalitulos antaa hyvän pohjan tehdä työtä eduskuntavaaleja varten.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.