Mainos

Kasvonsa telonut Carrie Underwood avautuu onnettomuudestaan: "Yksi porras pilasi kaiken"

0:55

Kantritähti Carrie Underwood kertoi yksityiskohtia kohtalokkaasta kaatumisestaan.

Viime marraskuussa kantrilaulaja Carrie Underwood kaatui, mursi ranteensa ja sai kasvoihinsa 40 tikkiä. Tämän jälkeen laulajan kasvoja ei nähty kunnolla kuukausiin. Underwood vieraili SiriusXM:n The Highway Channelilla ja kertoi yksityiskohtia paljon puhuttaneesta kompastumisestaan.

– Olin viemässä koiria lenkille ja liukastuin. Portaita oli yksi askelma jäljellä, pidin kiinni koirien hihnasta ja siksi vasen käteni ei kärsinyt. Koitin ottaa kaatumiseni vastaan ja missasin portaan. Jos olisin kaatunut mihin tahansa muualle olisin jäänyt kuntoon, mutta yksi porras pilasi kaiken, laulaja kertasi.

Onnettomuudessa Underwood mursi oikean käden ranteensa ja sai suun ympärille haavoja. Laulaja kiiruhti kaatumisensa jälkeen takaisin talonsa sisälle.

– Luulin, että huuleni oli vain auennut. Otin takkini pois ja menin tarkastelemaan vahinkoa ja totesin "voi ei!". Se ei ollut kaunista. Yksi hampaistani halkesi, mutta muuten sain vain ihovaurioita, jumalalle kiitos, Underwood kertoo.

Laulajan mukaan parantumisprosessi oli hankala, sillä hän ei tiennyt, kuinka hyvin kasvot palautuisivat vammoista. Oikeakätisenä Underwood joutui kirjoittamaan viikkoja vasemmalla kädellä.

Hyvässä kunnossa oleva kantritähti joutui keskeyttämään treenaamisen murtuneen ranteensa takia. Underwood kertoi myös hiljaiselostaan parantumisprosessin aikana.

– En mielestäni piileskellyt. Aina on jotain tekemistä, vaikka ei soittaisi konsertteja. Tykkään olla kotioloissa, olin siinä mielessä onnekas, että lomani sattui juuri loukkaantumisen aikaan. Kun aloin palata normaaliin elämään, käymään kaupassa ja viemään lapsia kouluun, pelkäsin, että joku nappaa kuvan ja sen jälkeen ihmiset kummastelevat mitä minulle on tapahtunut. Tämän takia minulle oli tärkeää kertoa tapahtuneesta faneilleni, laulaja sanoi.

Viime joulukuussa Underwoodin ja tosi-tv-tähti Adrienne Gangin tiet kohtasivat. Laulaja joutui pelkäämäänsä tilanteeseen, kun Gangin halusi napata yhteiskuvan kesken laulajan kasvojen parantumisen.

– Pyysin, että voitaisiinko seistä varjoissa ja laitoin ystäväni ottamaan kuvan kaukaa, nykyään kameran edessä jälleen hyvin viihtyvä Underwood muisteli.

Lähde: People

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.