Mainos

Käsittämätön kuolema hierontapöydän puristuksiin: "Absurdia, näin omin silmin"

Erikoinen työtapaturma kiropraktikkoliikkeessä järkyttää Helsingissä. – Löysin hänet ja näin omin silmin. Järkyttävää ja uskomatonta, kertoo liikkeessä työskentelevä henkilö MTV:lle.

Onnettomuuden uhri oli naispuolinen hieroja, joka teki Suomen kiropraktikkokeskuksen tiloissa Kluuvissa töitä, hierontaa ja antoi myös lymfaterapiaa. Nainen jäi vielä selvittämättä olevasta syystä puristuksiin hierontapöydän alle ja menetti henkensä.

– Absurdia, järkyttävää, kuvailee uhrin löytäjä MTV:lle.

Myös toinen keskuksessa työskentelevä henkilö oli kuullut onnettomuudesta.

– En ollut eilen paikalla, mutta kuulin, että hieroja oli jotenkin puristunut hoitopöydän alle. En ymmärrä miten se voi olla mahdollistakaan, sanoo kiropraktikko.

Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtajan Esa Pennasen mukaan tapauksesta on aloitettu kuolemansyytutkinta, eli siihen ei epäillä liittyvän rikosta.

Tällaista ei ole tapahtunut koskaan

Kyse oli sähköisestä hierontapöydästä, ei kiropraktikkojen pöydästä. Onnettomuus ihmetyttää myös koulutettujen hierojien liiton toiminnanjohtajaa Timo Koskenrantaa.  

– Koskaan en ole kuullut vastaavasta. Todella outoa ja surullista. Hierontapöydän painosta se ei voi johtua. Mietin tässä voisiko jotenkin pöytä olla yläasennossa, hieroja käyttää jalkapoljinta ja ihmeellisesti puristua vipuihin. Tai kaatuessaan kurkku osua jotenkin vipuihin. Jotenkin sen täytyy liittyä pöydän vipuihin, pohtii Koskenranta.

Poliisi on vahvistanut, että uhri oli liikkeessä työskennellyt, vuonna 1971 syntynyt nainen. Pelastuslaitos hälytettiin paikalle hieman puoli yhdentoista jälkeen eilen aamupäivällä. Ensitietojen mukaan tehtävänä oli ”ihmisen pelastaminen puristuksista”.

Muokattu juttua 4.5. klo 17.12. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.