Karua! F1-voittajan Max Verstappenin ja potkuhuhuissa pyörivän tallikaverin välillä nähtiin nöyryyttävä hetki

Sunnuntain Itävallan GP:ssä Red Bullin hollantilaiskuljettaja Max Verstappen täräytti pöytään jäätäviä näyttöjä, kun hän ajoi tyylillä kisan voittoon. Samaan aikaan toinen Red Bull -kuljettaja Pierre Gasly koki jälleen uuden pettymyksen.

Red Bull onnistui murtamaan Mercedeksen putken, sillä Verstappen oli ensimmäinen ei-saksalaistallin kuljettaja, joka ajoi tällä kaudella voittoon.

Draamakaari oli hurja, sillä Verstappen mokasi heti lähdössä. Hollantilainen tipahti välittömästi seitsemänneksi.

Sieltä hollantilainen teki kuitenkin askel kerrallaan nousua aina voittoon asti.

Gasly?

Ei ihan sama tarina.

Kisan lopussa nähtiin sangen nöyryyttävä hetki, kun Verstappen ohitti Gaslyn kierroksella. Kyllä. Samalla autolla. Samalla moottorilla.

Viime viikot potkuhuhujen keskellä pyörinyt Gasly oli lopulta seitsemäs.

– Olin alussa ongelmissa liikenteen kanssa ja vietin sen keskellä pitkän pätkän painiessa. Siitä seurasi lumipalloefekti, Gasly voivotteli kisan jälkeen.

Ranskalaiskuljettajalla oli vaikeuksia jopa Alfa Romeo -kuljettajien kanssa.

– En meinannut päästä millään Kimin (Räikkönen) ohitse, Gasly harmitteli.

– Varikkopysähdyksen jälkeen puskin liikaa ja tuhosin eturenkaani heti ensimmäisillä kierroksilla. Sen jälkeen olin ongelmissa rakkuloiden kanssa. Tuo ei ollut mitään parasta renkaiden käyttöä – koko iltapäivä oli aika vaikea, ranskalainen jatkoi.

MM-pistetaulukossa Gasly on tällä hetkellä kuudentena. Hänen (43) ja tallikaveri Verstappenin (126) välinen ero on jo peräti 83 pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat