F1-rääväsuu muistutti hurjasta Red Bull -väitteestään – ”Ihmiset sanoivat minua tyhmäksi”

F1-sarjassa Red Bull onnistui ottamaan tämän kauden ensimmäisen voittonsa, kun Max Verstappen oli ykkönen sunnuntain Itävallan GP:ssä. Red Bull oli samalla ensimmäinen talli, joka onnistui murtamaan Mercedeksen dominointiputken.

Verstappen ohitti Ferrarin Charles Leclercin kisan loppuvaiheilla, minkä jälkeen hän ajoi ruutulipulle ykkösenä.

Kisan tuomaristo tutki vielä Verstappenin ohitusta, jossa hän osui Leclercin kanssa yhteen. Hollantilaiselle ei kuitenkaan määrätty tästä rangaistusta.

Ennen Itävallan kisaa Mercedes oli juhlinut jokaisen kilpailun voittoa tällä kaudella. Nyt Verstappen ja Leclerc jättivät parhaan Mersu-kuskin, eli Valtteri Bottaksen kolmanneksi.

Red Bullin voitto sai tallin neuvonantajana toimivan Helmut Markon innostumaan. Marko täräytti aiemmin sangen erikoiselta näyttäneen lausunnon, jonka hän nosti esille Verstappenin voiton yhteydessä.

– Ihmiset sanoivat minua tyhmäksi, kun totesin, että haluamme ottaa viisi voittoa tällä kaudella, Marko mietti hollantilaisen Formule 1 -sivuston mukaan.

– Uskon, että pystymme yhä siihen, värikkäistä kommenteista tuttu Marko jatkoi.

Samalla Red Bull -pomo rauhoitteli Verstappeniin liittyviä siirtohuhuja, jotka ponnahtivat pintaan, kun espanjalaislehti Marca julkaisi väitteen, jonka mukaan hollantilaisen sopimuksessa olisi niin sanottu poistumispykälä.

– Tuolla on kaikenlaisia asiantuntijoita, jotka luulevat, että he tietävät paremmin sopimuksesta kuin me tai Max, Marko sanoi ja liitti perään uhoa Verstappenin tulevaisuudesta:

– Edelleen meidän tavoitteemme on tehdä Maxista kaikkien aikojen nuorin maailmanmestari.

Lue myös:

    Uusimmat