Kärppien tähtivahvistus oli lähellä hypätä heti ratkaisijaksi ovelalla kikalla – "Ei olisi pitänyt namutella"

Julius Junttila palasi Kärppä-nuttuun:"Vähän oli oma peli vielä hakemista" 0:48
Videolla Julius Junttilan mietteitä HIFK-ottelun jälkeen.

Kärppien riveihin hiljattain siirtynyt Julius Junttila pelasi ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella, kun Kärpät koki 3-4-jatkoaikatappion HIFK:n vieraana.

Junttila pelasi Kärppien paidassa viimeksi kaudella 2017-18, jonka jälkeen hänen uransa jatkui KHL:ssä. Tie ulkomaan kaukaloissa ei kuitenkaan auennut, joten taitava suomalaishyökkääjä palasi jälleen tuttuun seuraan.

HIFK:ta vastaan Kärppein paidan yllensä jälleen pukeneen Junttilan edellisestä pelistä on ehtinyt vierähtää jo tovi.

– Vähän ehkä oli oma peli vielä hakemista. Sitä oli kuitenkin puoli vuotta ilman pelejä, niin pari ensimmäistä erää meni vähän ihmetellessä. Uskon, että se paranee erä erältä, Junttila kommentoi MTV Urheilulle ottelun tauottua.

Junttila oli lähellä nousta joukkueensa sankariksi päätöserässä, kun hän pääsi ajamaan vapaasti HIFK:n maalille. Junttila ylitti ovelasti maalia jalkojensa välistä, mutta yritys ei onnistunut.

– Ei olisi ehkä pitänyt noin paljoa namutella. Se yritys tuli selkäytimestä. Olisi ehkä pitänyt keksiä joku, joka olisi mennyt maaliin sitten, Junttila hymähtää.

Keskiviikkona Kärppien kanssa sopimuksen solminut Junttila ei ole ehtinyt vielä edes harjoitella joukkueen kanssa. Taiturimainen hyökkääjä uskoo, että peliotteet paranevat, kunhan pelirytmiin pääsee jälleen kiinni.

– Ei ole vielä yhtään yhteistä joukkuetreeniä vielä takana. Pääsee ketjukavereiden kanssa enemmän sopimaan ja itse saa muutamia pelejä alle sekä pelikunnon ja pelirytmin päälle.

Lue myös:

    Uusimmat