Kärppiä vietiin pahanpäiväisesti – Lauri Marjamäki hämmästeli omiaan: ”En muista, koska tuollaisia on meille tullut”

TPS sahasi Kärppien puolustuksen täysin hajalle - Jimi Suomi viimeisteli näyttävän kuvion 1:07
Tätä maalia Lauri Marjamäki hämmästeli: TPS sahasi Kärppien puolustuksen täysin hajalle kaksi minuuttia ennen loppua.

TPS haki onnistuneella ryöstöllä kaksi pistettä Oulusta Kärppien pakan hajottua pahemman kerran alle kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Kärpät johti ottelua Victor Berglundin kolmannen erän maalilla, kun TPS sahasi hämmentävällä syöttökuviolla isäntien puolustuksen täysin hajalle.

Jimi Suomi viimeisteli komean kuvion ja tasoitti kamppailun 2–2:een. Ottelu päättyi lopulta TPS:lle 3–2 voittolaukauskilpailun jälkeen.

TPS-valmentaja Tommi Miettinen kuvaili tasoitusmaalia ”tylyksi”. Kärppien Lauri Marjamäki kummasteli tapaa, jolla Kärppien puolustusta vietiin tilanteessa.

– En muista, että koska tuollaisia täyttöjä on meille tullut. Oli homma hanskassa, mutta annettiin sitten se huonolla täyttöpelaamisella pois, Marjamäki sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Jutun ylälaidan videolla Jimi Suomen viimeistelemä tyly 2–2-tasoitusmaali Antero Mertarannan selostamana. Alla ottelun maalikooste ja lehdistötilaisuus:

Maalikooste: Kärpät - TPS 6:41
Maalikooste: Kärpät-TPS

Lehdistötilaisuus: Kärpät - TPS 4:55
Kärppien Lauri Marjamäki ja TPS:n Tommi Miettinen kommentoivat keskiviikon ottelua lehdistötilaisuudessa.