Kärpillä pahoja poissaolijoita – kasvaako sarjajohto silti?

SM-liigassa pelataan torstai-iltana vain yksi ottelu, kun Rauman Lukko saa vieraakseen Oulun Kärpät.

Lukko-Kärpät

Lukko on ollut viime aikoina varsin hyvässä vireessä, sillä raumalaisjoukkue on voittanut edellisistä viidestä ottelustaan peräti neljä.

Lukko pelasi viimeksi tiistaina, jolloin se kukisti Lahden Pelicansin 5-2-lukemin. Voittonsa ansiosta Lukko nousi sarjassa neljänneksi.

Raumalaisjoukkueen puolustuspelaaminen on tiivistynyt, eikä joukkue ole päästänyt kuuteen edelliseen otteluun alivoimalla yhtään maalia omiin.

Silti ylivoimapelaaminen vaatii vielä lisää parannusta, joskin Lukko onnistui ylivoimalla maalinteossa Pelicansia vastaan. Lukolta ovat sivussa illan ottelusta puolustaja Vili Laitinen sekä hyökkääjä Heikki Liedes.

Kärpät on ollut dominoivassa vireessä tämän kauden SM-liigassa. Oululaisjoukkue johtaa sarjaa tällä hetkellä 23 pisteen turvin ja tulee illan otteluun viiden ottelun voittoputkessa.

Kärppien pelitapa tuo joka ilta kilpailuetua oululaisille, eikä joukkueelle ole vielä löytynyt kunnollista pysäyttäjää. Uusin vahvistus Jussi Jokinen on ollut hämmästyttävän tehokas paluunsa jälkeen. 35-vuotias hyökkääjä on pelannut nyt neljä ottelua Kärppien paidassa ja on saalistanut tehot 1+7.

Kärpiltä ovat sivussa illan ottelusta puolustaja ja joukkueen kapteeni Atte Ohtamaa sekä hyökkääjä Oskar Osala, joka on toisen ottelun putkeen poissa.

Lue myös:

    Uusimmat