Karmea ilta Mikko Koskisella! Aleksander Barkov teki kylmää jälkeä tennisnumeroissa

Katso tästä Uutisaamun Tulosruudun juttu yön NHL-tapahtumista.

Mikko Koskisella ei ollut riemukkain ilta Edmonton Oilersin maalilla, kun Florida Panthers latoi jääkiekon NHL:ssä vieraissa taululle 6–0-tennislukemat. Myös Florida-kapteeni Aleksander Barkov kunnostautui tulostalkoissa.

Ensimmäinen erä eteni vielä maalittomasti, mutta toisessa erässä lävähti kahdesti. Ensimmäisen osuman viimeisteli ylivoimalla Aleksander Barkov Sam Reinhartin lättysyötöstä.

Florida-kippari iski myös kolmannen erän ensimmäisen niitin, sen alivoimalla. Radko Kudas syötti hänelle keskialueelle, minkä jälkeen Barkov nousi hyökkäyssiniviivan yli, piti kiekon puristuksessakin hallussaan ja maalasi matalalla laukauksellaan.

Barkoville tilastoitiin ottelusta tehopisteet 2+1, kun hän oli vielä Sam Reinhartin kanssa petaamassa Anthony Duclairin iskemää 4–0-osumaa ylivoimalla. Anton Lundell kirjautti puolestaan yhden syöttöpisteen: hän oli Owen Tippettin kanssa alustamassa Sam Bennettin maalaamaa 5–0-osumaa, joka syntyi myös ylivoimalla.

Barkovin saldo kauden 27 ottelustaan on nyt 17+15=32, Lundellilla 36 pelistä 9+15=24.

Kuudesti ohitettu Oilers-maalivahti Mikko Koskinen torjui ottelussa 22 laukausta. Sergei Bobrovski jätti vastapuolella suomalaisveskarin täysin varjoonsa: ohittamaton Floridan venäläismaalivahti oli ottelussa peräti 40 kertaa kiekon tiellä.

Florida nousi jälleen koko NHL:n kärkijoukkueeksi, kun taas Oilers on räpiköinyt viime ajat syöksykierteessä. Tappio oli öljymiehille seitsemäs perättäinen, ja Edmonton on pudonnut läntisessä konferenssissa 13. sijalle.

Lue myös:

    Uusimmat