Aleksander Barkov hirmuisessa iskussa NHL:ssä – tähtipuolustaja Miro Heiskanenkin muuttui pujottelukepiksi

Aleksander Barkov nakutti kolme tehopistettä Florida Panthersin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa. Florida taipui Dallasille lopulta voittomaalikisassa lukemin 5–6.

Pitkään sivussa loukkaantumisten vuoksi ollut Florida Panthersin kapteeni ja ykkössentteri Aleksander Barkov ei näytä missään vaiheessa kadottaneen virettään.

Viidennessä ottelussa paluunsa jälkeen Barkov räväytti oikein kunnolla, kun hän nakutti tehot 2+1 Dallasia vastaan. Edes Starsin tähtipuolustaja Miro Heiskanen ei pystynyt pysäyttämään suomalaishyökkääjän menoa, vaan joutui pujottelukepiksi tämän toisessa osumassa.

Barkovin soolomaali syntyi alivoimalla.

Barkovin ensimmäinen maali ottelussa syntyi ylivoimalla suoraan syötöstä ammutulla kudilla B-pisteiden välistä.

Floridan suomalaistähti sai lisäksi syöttöpisteen kolmannen erän lopussa syntyneeseen 5–5 tasoitukseen, kun joukkue pelasi ilman maalivahtia. Jonathan Huberdeau iski pelin jatkoajalle 29 sekuntia ennen loppusummeria.

Barkov on tehnyt tällä kaudella 21 ottelussa tehot 14+10=24.

Voittomaalikisassa Dallasin Joe Pavelski ja Jason Robertson ohittivat Florida-vahdin Sergei Bobrovskin, kun taas Huberdeau ja Anton Lundell epäonnistuivat omissa yrityksissään.

Kolmen pisteen iltaa viettivät Barkovin lisäksi Florida-pakki Aaron Ekblad (0+3) ja Dallas-hyökkääjä Denis Gurianov (1+2).

Suomalaispelaajista pisteille ylsivät myös syöttöpisteen mieheen keränneet Floridan Eetu Luostarinen ja Lundell sekä Dallasin Heiskanen.

Ottelussa viiletti jäällä peräti yhdeksän suomalaista kenttäpelaajaa.

Lue myös:

    Uusimmat