Karlyn karannut koira löytyi, mutta iloista jälleennäkemistä ei tullutkaan – "Olen edelleen ällistynyt"

Karlyn karannut koira löytyi, mutta iloista jälleennäkemistä ei saatukaan 1:46
Kaupungin työntekijät löysivät Karlyn karanneen koiran, joka ei kuitenkaan päässyt palaamaan kotiin.

Kaupungin työntekijät löysivät Karlyn karanneen Zeus-koiran tammikuussa 2020. Karly ei kuitenkaan saanut lemmikkiään takaisin...

Karly Moran-West haastoi Chicagon kaupungin oikeuteen koiransa vuoksi. Karly menetti koiransa, kun kaupungin eläinpalvelut ensin löysivät karanneen lemmikin – ja sitten antoivat sen eteenpäin uuteen kotiin. Karly on tapauksesta murtunut.

Omisti koiransa kuuden vuoden ajan

Karlyn mukaan Zeus-koira oli täydellinen heti alusta alkaen.

– Zeus oli hyvin sosiaalinen, se tuli heti luokseni. Se leikki kanssamme ja totesin, että tämän haluan, se on kuin minä, Karly muistelee.

Karly ja Zeus pitivät yhtä kuuden vuoden ajan. Koiralla on koko ajan ollut panta, jossa on sekä sen nimi että Karlyn puhelinnumero siltä varalta, että koira karkaa.

Antoivat koiran adoptoitavaksi uuteen perheeseen

Kaupungin työntekijät löysivät Zeuksen, kun se karkasi Karlyn isän pihasta tammikuussa 2020. Karly kertoo, ettei koskaan saanut soittoa keneltäkään; sen sijaan Zeus annettiin eteenpäin eläinsuojaan etsimään uutta kotia. Se adoptoitiin uuteen perheeseen.

– Olen edelleen ällistynyt siitä, että koiralla on panta, jossa on numero, johon kukaan ei tullut ajatelleeksi soittaa, Karlyn asianajaja Jonathan Rosen kommentoi.

Asianajaja esitteli haastattelun aikana Zeuksesta tehtyjä papereita. Niissä mainitaan koiran nimi. Asianajaja väittääkin, että koska kaupungin työntekijöillä oli tiedossaan koiran nimi, he varmasti myös havaitsivat pannassa nimen vieressä olevan puhelinnumeron. Katso Zeuksen ja Karlyn tarina yllä olevalta videolta!

Eivät halua palauttaa koiraa

Rosenin mukaan adoptiosta vastannut järjestö otti Zeuksen uuteen perheeseen yhteyttä, mutta he eivät aio antaa koiraa takaisin. Karly syyttääkin nyt kaupunkia siitä, että he eivät tehneet kaikkeaan etsiäkseen Zeuksen omistajaa.

– Näillä ihmisillä [uusilla omistajilla] ihmisillä pitäisi olla sydäntä antaa koirani takaisin, Karly toivoo.

Karly, 20, opiskelee eläinlääkäriksi. Hän toivoo voivansa auttaa lemmikkinsä kadottaneita ihmisiä tulevaisuudessa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat