Kun koira hyökkäsi päälle, Lauren huusi – apu saapui yllättävältä taholta: "Olemme paikalla, kun muut eivät ole"

Koira hyökkäsi kimppuun – pakettikuski pelasti 19-vuotiaan 2:02
Koira hyökkäsi kimppuun – pakettikuski pelasti 19-vuotiaan!

19-vuotias Lauren joutui koiran hyökkäyksen kohteeksi Las Vegasissa, mutta paikalle sattunut pakettikuski pelasti hänet.

Amazon-pakettilähetyksen saapuminen pelasti Lauren Rayn. 19-vuotias Lauren joutui nimittäin koiran hyökkäyksen kohteeksi Las Vegasissa, mutta paikalle sattunut pakettikuski pelasti hänet, kertoo CNN. Myöhemmin Michael Ray tyttärineen pääsi kiittelemään Amazon-kuskina toimivaa Stephanie Lontzia.

Koira yritti päästä kimppuun

Kodin ovikellokamera tallensi, miten aggressiivinen koira piiritti Laurenia ja tämän koiraa perheen pihassa Laurenin huutaessa apua.

Lauren oli nostanut oman koiransa syliinsä, ja yritti päästä pois aggressiivisen koiran läheltä. Stephanie havaitsi tilanteen; hän ryntäsi torumaan koiraa ja seisoi sitten Laurenin ja koiran välissä, jotta nuori pääsi livahtamaan sisään. Katso tilanne yllä olevalta videolta!

– Huudot saivat minut ajattelemaan omaa lastani. Toivoisin, että joku tulisi ja auttaisi häntä, jos hän olisi samassa tilanteessa, Stephanie kommentoi.

– Ei se [auttaminen] minusta ollut edes äidinvaistoa. Se oli ihmisyyttä.

Aiemmin tämä Amazon-kuski päätti ryhtyä toimeen, kun jättimäinen hämähäkki pesiytyi asiakkaan ovikellon päälle.

"Me todella koemme paljon ja olemme paikalla, kun muut eivät ole"

Stephanie kertoo törmäävänsä ajopäivinään monenlaisiin tilanteisiin: kaksi päivää aiemmin häntä puri koira, ja aiemmin hän pelasti taaperoikäisen lapsen.

– Me todella koemme paljon ja olemme paikalla, kun muut eivät ole. Joskus muut eivät ymmärrä tätä. Minulla on työtoveri, joka sammutti tulipalonkin! Joskus me olemme paikalla, kun muut eivät.

Stephanie sai hyvästä työstään kiitosta: hänen perheensä sai lahjaksi liput joulutapahtumaan. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat