Mainos

Karkuteillä oleva rekka putosi henkilöauton päälle Etelä-Afrikassa – auton kuljettaja selviytyi uskomattomasta onnettomuudesta

Etelä-Afrikassa, Port Elizabethin kaupungissa 28-vuotias nainen sai vakavia vammoja onnettomuudessa, jossa rekka putosi henkilöauton päälle tiistaina, kertoo BBC.

Rekan kuljettaja oli poliisin mukaan parkkeerannut ajoneuvon siksi aikaa, kun oli hakemassa lapsiaan läheisestä alakoulusta.

Rekka lähti kuitenkin valumaan mäkeä alaspäin, ja lopulta ajautui tienkielekkeen reunan yli pudoten alla olleen Opel Adam -merkkisen henkilöauton päälle.

Ajoneuvo liiskantui rekan painosta, ja autoa kuljettanut 28-vuotias nainen jäi sen sisälle jumiin yli 40 minuutiksi. Ensihoitajien mukaan nainen oli hengissä, mutta hän loukkaantui vakavasti. Hänellä on muun muassa useita luiden murtumia.

Ambulanssiyhtiö Netcare911:n ensihoitajat kertoivat BBC:lle, että rekka puristi kuljettajaa sekä autoa, josta piti leikata paloja irti naisen vapauttamiseksi. 

Rekan kuljettaja kertoi tapahtuneen olleen vahinko. Häntä epäillään tällä hetkellä ainakin liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja