Valtava tieopaste putosi naisen auton päälle moottoritiellä – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Australialaisnaisen auton päälle putosi moottoritiellä suuri tieopaste, joka runnoi auton lunastuskuntoon.

Naiskuskin automatka Melbournen lähistöllä Australiassa päättyi dramaattisesti, kun moottoritien päältä tipahti hänen autonsa niskaan massiivinen kyltti. Naisen takana ajaneella kuskilla oli kojelautakamera, joka kuvasi koko karmaisevan näköisen tilanteen.

Kuski selvisi hengenvaarallisesta tilanteesta niskakivulla

Videolla näkyy, miten tieopaste heilahtaa irti kiinnityksistään ja tippuu ensiksi 53-vuotiaan naiskuljettajan auton eteen, mutta kaatuu sitten rysähtäen naisen auton päälle. Kyltin metalliosat runnovat pahiten auton oikean puolen, mutta koska australialaisissa autoissa kuskin paikka on nimenomaan oikealla, kuskin vammat olisivat voineet olla hengenvaaralliset.

Auton katto painautui lähes kokonaan kasaan kyltin painon alla. Poliisien mukaan nainen valitti kuitenkin vain pienoisesta niskakivusta, minkä vuoksi häntä hoidettiin läheisessä sairaalassa.

Voit katsoa alta uutisraportin onnettomuudesta. Artikkeli jatkuu videon alla.

Onnettomuuspaikka on tiheään liikennöity ja sijaitsee isojen ostoskeskusten vieressä. Toistaiseksi ei osata sanoa, mikä aiheutti tieopasteen irtoamisen kiinnikkeistään, mutta myös lähialueen muita tieopastekylttejä on alettu tutkia varmuuden vuoksi.

Lähde: CarThrottle

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja