Kolme ihmistä kuoli turistibussin turmassa – useita kertoja ympäri kierinyt ajoneuvo päätyi hurjaan kuntoon

1:39
Kolme kuoli vakavassa bussiturmassa Yhdysvalloissa, kun kuljetta menetti ajoneuvon hallinnan – poliisi tutkii onnettomuuden syitä

Ainakin kolme kuoli ja 18 loukkaantui vakavassa bussiturmassa eilen aamupäivällä Kalifornian itäosissa, San Diegossa. Onnettomuudet syyt ovat edelleen epäselvät, kertoo muun muassa CNN.

Turistibussi kieri monta kertaa pengertä alas päätyen lopulta katolleen. Näky tapahtumapaikalla oli myös sen mukainen. Matkustajien matkatavarat lensivät vauhdissa ympäri mäkeä, ja bussi sai tuntuvasti osumaa.

Alla olevalta videolta näkyy, miten hurjaan kuntoon bussin keula ja katto ovat rutistuneet hurjassa onnettomuudessa!

Onnettomuuden syy epäselvä

Viranomaisten mukaan bussin kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan toistaiseksi selittämättömästä syystä.

– Tapahtuma-aikaan oli kova vesisade, mutta ajoneuvon hallinta petti ja se kaarsi oikealle, kaatui kyljelleen ja lopulta kääntyi katolleen, North Countyn palomestari Stephen Abbott kertaa. 

– Teemme linja-autoon huolellisen teknisen tutkinnan. Aiomme tarkistaa kaiken mukaan lukien linja-auton ajopiirturin – se on kuin lentokoneen musta laatikko, toinen pelastusviranomainen toteaa onnettomuuspaikalla FOX5-kanavalle.

Bussi kuljetettiin pois monen tunnin jälkeen

Bussiin jumiin jääneiden ihmisten pelastaminen vei useilta pelastusyksiköiltä useita tunteja hankalien maasto- ja sääolosuhteiden vuoksi.

Loukkaantuneet toimitettiin viipymättä paikalliseen sairaalaan saamaan hoitoa. Onnettomuuspaikka raivattiin ja ajoneuvo siirrettiin pois illan hämärtyessä.

1:01
Onnettomuuspaikkaa raivattiin yön hämärissä. Näin pahasti useita kertoja ympäri kierinyt bussi vaurioitui.

Lähteet: CNN, FOX5

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Uutiset Liveen tehdään huoltotoimenpiteita tänään maanantaina klo 12.00-14.00, jolloin katselussa voi olla häiriöitä. Pahoittelut.