Auto suistui kolarin voimasta kielekkeen reunalle Yhdysvalloissa – kuljettajan hurja pelastusoperaatio tallentui videolle

1:14
Video: Auto suistui kolarin voimasta kielekkeen reunalle – hurja pelastusoperaatio tallentui videolle

Auto ajautui kolarin seurauksena jyrkänteen reunalle, ja pelastajat joutuivat taistelemaan painovoimaa vastaan pelastaessaan autoa kuljettanutta naista Kansas Cityssa, Yhdysvalloissa, kertovat yhdysvaltalaismediat. 

Henkilöauto oli paiskautunut tien laitaan kolarin seurauksena, ja ajoneuvon peräpää oli luiskahtanut tien reunassa olevan kielekkeen yli. Videolla näkyy, kuinka auto keikkuu suurimmaksi osaksi tyhjän päällä.

Pelastajat käyttivät hinausauton hihnoja vakauttaakseen auton ja  varmistaakseen, ettei se putoa kielekkeeltä pelastusoperaation aikana. 

ABC News arvioi pudotuksen olleen noin 15 metriä. Onnettomuuden aikaan kyseinen autotie oli jään ja lumen peitossa tehden tienpinnasta hyvin liukkaan.

Pelastajat rikkoivat autosta etuikkunan, jonka kautta naista alettiin vetää ulos auton etuosasta. Useamman pelastajan avulla nainen saatiinkin ulos ja turvallisesti pois auton luota. 

Nainen oli tilanteesta silminnähden järkyttynyt, mutta pystyi kuitenkin omin jaloin kävelemään ensihoitajien luokse. Hän ei loukkaantunut vakavasti, mutta hänet toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja