Näin Karita Tykkä hehkutti vielä äskettäin parisuhdeonneaan – nyt aviomies esittää kovia väitteitä pettämisestä

Karita Tykän aviomies Petri Tykkä on esittänyt kovia väitteitä vaimostaan Facebook-julkaisussaan. Karita Tykkä hehkutti parin avio-onnea vain muutamia viikkoja sitten. 

Hyvinvointivalmentaja Karita Tykän  aviomies Petri Tykkä julkaisi 31. elokuuta Facebook-tilillään julkisen kirjoituksen, jonka mukaan hän olisi hakemassa avioeroa vaimostaan tämän uskottomuuden seurauksena. 

Tykät viettivät vastikään 9. elokuuta 15-vuotishääpäiväänsä. Karita jakoi tuolloin harvinaisen yhteisvideon miehensä kanssa ja hehkutti liittoaan. 

– Kristallihääpäivä – tänään 15 vuotta naimisissa hänen kanssaan. Hänen, joka ei somessa viihdy. Hänen, jonka kanssa olemme taivaltaneet rinnakkain jo 20 vuoden ajan ja jonka kanssa olemme saaneet kokea, kohdata ja nähdä kaikkea ja mahdollista matkan varrella paljon. Hänen, jonka rinnalla olen saanut kasvaa vapaasti itsenäni, ja jonka kanssa olemme saaneet myös maailman rakkaimman ja ihanimman pojan, Karita kirjoitti herkästi videon oheen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän myös kirjoitti olevansa kiitollinen miehestään. 

Torstaina Petri Tykkä esitti vakaviakin väitteitä vaimostaan julkisessa päivityksessään. 

– Tänään sinä ex-rakkaani päätit sitten pettää minua ja jäit kaiken lisäksi vielä rysän päältä kiinni, Petri kirjoittaa julkaisussaan. 

– Eropaperit löytyvät käräjiltä huomenna, jotta saan omat asiani nopeammin kuntoon, hän jatkoi. 

MTV Uutisten tavoittama Petri ei halunnut kommentoida asiaa. Karitaa ei ole tavoitettu asian tiimoilta. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden mukaan heidän nimillään ei ollut vielä perjantaiaamuna hakemusta vireillä. 

Tykät ovat olleet yhdessä 20 vuotta, joista viisi vuotta naimisissa. Heillä on vuonna 2010 syntynyt Luca-niminen poika.

Alla olevalla videolla Karita Tykkä kertoo joutumisestaan hengityskoneeseen. 

Karita Tykän matka kauneuskilpailuista nykyhetkeen 11:01

Juttua muokattu klo 13.23: Lisätty tieto, että Petri Tykkä ei halunnut kommentoida asiaa MTV Uutisille. 

Lue myös:

    Uusimmat