Mainos

Kari ajetaan intiimiin tilanteeseen Salkkarit-paljastuksissa – suunnitelma onnistuu täydellisesti!

0:30

Salatuissa elämissä on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Salattujen elämien ensi viikon jaksoissa Karin ja Rosmarinen välit lähentyvät ja Magnuksen sairastelu aiheuttaa Monicalle ja Jirille huolta.

Katso videolta artikkelin yltä, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Gunnar ilmoittaa Karille päivällisen Rosmarinen kanssa olevan sovittu, mutta ei paljasta naisen odottavan Karilta myös jotain intiimiä. Kari ja Rosmarine päätyvät päivälliselle majataloon ja hermostunut Gunnar pelkää parituskuvionsa paljastuneen, mutta huojentuu tajutessaan suunnitelmansa onnistuneen täydellisesti.

Ikävään tilanteeseen joutunut Tale estää Tiinaa soittamasta ambulanssia, koska pelkää joutuvansa Kallen hoidettavaksi. Tiina hoitaa Talen ruhjeita ja kaksikko jakaa läheisen hetken. Myöhemmin Sanni peruuttaa tyttöjen illan ollakseen Talen kanssa, mutta pettyy tämän vältellessä intiimiä kanssakäymistä.

Janne yrittää pahoitella Sannille aiheuttamaansa sotkua, mutta Sanni ajaa tämän pois luotaan. Sanni selittää hänen ja Jannen välejä ihmettelevälle Alissalle pysyvänsä kaukana Jannesta tärkeän syyn takia.

 

Monica kertoo Jirille pelkäävänsä, että Magnus on vakavasti sairas. Jiri helpottuu huomatessaan, ettei Magnus vaikuta sairaalta.

Kalle diagnosoi Magnuksen sairauden ja ihmettelee, miksei poikaa ole rokotettu sitä vastaan.  Monica järkyttyy tajutessaan vaarantaneensa Magnuksen hengen. Jiri ja Monica helpottuvat kuullessaan, ettei Magnuksella ole kuitenkaan hengenvaaraa. Helpottuneet vanhemmat sinetöivät sovintonsa omalla tavallaan.

Osa 3387: Kari maistelee yrttikanaa.

Osa 3388: Taalasbileet.

Osa 3389: Ismon kaupparauha häpäistään.

Osa 3390: Peppi tahtoisi hoitovapaan iltapäivän.  

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.