Karhu kiipesi keittiön ikkunasta yöpalalle, eikä halunnut enää lähteä – paikallinen vartija nousi sankarin maineeseen karhupaimenena

Karhu kiipesi ikkunasta sisään yöpalalle, eikä halunnut enää lähteä 1:20
Teini-ikäinen karhu kiipesi asunnon ikkunasta yöpalalle, eikä halunnut enää lähteä.

Paikallinen puistonvartija nousi julkisuuteen taisteltuaan hiki hatussa saadakseen karhun pois lomalaisten asunnosta.

Yöaikaan on näppärää, jos vieraat ovat omatoimisia ja osaavat itse hankkia itselleen välipalaa. Jos tämä vieras on kuitenkin ikkunasta sisään kiivennyt karhu, joka ei suostu yhtä omatoimisesti asunnosta poistumaan, tilanne on jo eri.

Illinoisin poliisi sai soiton hieman puolenyön jälkeen karhusta, joka oli kiivennyt loma-asunnon keittiön ikkunasta sisälle. Karhu söi hieman yöpalaa keittiössä ja jatkoi matkaansa sitten kylpyhuoneeseen.

Tässä kohtaa myös nukkumassa ollut asunnonomistaja havahtui kutsumattomaan vieraaseen, sulki kylpyhuoneen oven, juoksi asunnosta ulos ja soitti poliisille.

Nuori karhu ei halunnut kuitenkaan tehdä virkavallan kanssa yhteistyötä kylpyhuoneesta poistuakseen, joten vartija turvautui pyydystyskeppiin taluttaakseen karhun asunnosta ulos.

Kiltisti karhu ei vieläkään missään nimessä kohti ulko-ovea kulkenut, minkä johdosta paikallinen puistonvartija, Tim Warner nousi sankarillisen karhupaimenen maineeseen videon alettua levitä sosiaalisessa mediassa.

Katso ylläolevalta videolta, miten karhu saatiin lopulta talutettua talosta ulos.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat