Kanye West hämmentää jälleen sosiaalisessa mediassa: "Miksi ihmeessä hänellä on Kris Jenner profiilikuvanaan?"

8:14
Jättiomaisuus, mielenterveysongelmat, valtava julkisuus – katso videolta, mikä ajoi kohupari Kardashian–Westin erilleen

Kanye Westin uusi profiilikuva Instagramissa hämmentää. 

Yhdysvaltalaismuusikko Kanye "Ye" West hämmensi jälleen hiljattain sosiaalisessa mediassa, kun hän muutti yhtäkkiä Instagramin profiilikuvaansa. Asiassa ei muuten olisi ollut mitään ihmeellistä, mutta West valitsi uudeksi profiilikuvakseen Kris Jennerin kuvan, joka on hänen entisen vaimonsa Kim Kardashianin äiti, eli Westin entinen anoppi.

Westin valitsema kuva Jenneristä on sama otos, joka Kardashian-klaanin matriarkalla itselläänkin on profiilikuvana Instagramissa. Vaihdos herätti runsaasti kummastusta sekä huomiota sosiaalisessa mediassa, kun useat ihmettelivät, miksi ihmeessä West vaihtoi ex-anoppinsa kuvan profiiliinsa. 

– Tyypit minulla on vakava kysymys. Miksi ihmeessä Kanye Westilla on Kris Jenner profiilikuvanaan Instagramissa? eräs Twitterin käyttäjä pohti asiaa kuluvalla viikolla. 

Räppäri julkaisi keskiviikkona 28. syyskuuta Instagramin Tarinat-osiossa päivityksen, jossa hän selvensi halunneensa parantaa välejään Kardashian-Jenner -klaaniin. 

– Julkaisin Krisin rauhaa ja kunnioitusta ajatellen. Muutetaan narratiivia, West sanaili päivityksessään tuolloin. 

West on yrittänyt paikkailla välejään niin ex-vaimoonsa Kim Kardashianiin kuin tämän äitiin Jenneriin. Kardashian ja West erosivat virallisesti vuoden 2021 helmikuussa, ja tämän jälkeen West on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita tulikivenkatkuisia kommentteja entisestä vaimostaan, tämän perheestä sekä koomikko Pete Davidsonista, jonka kanssa Kardashian seurusteli tovin eronsa jälkeen. 

Kardashian ja West menivät naimisiin vuonna 2014. Heillä on neljä yhteistä lasta: 9-vuotias North, 6-vuotias Saint, 4-vuotias Chicago sekä 3-vuotias Psalm

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja