Mel B avautuu parisuhteestaan – poistui illalliselta kiihkeän tunnelman vuoksi: "En ole koskaan puhunut tästä aiemmin"

Mel B kertoo uutuuskirjassaan, että näyttelijä Eddie Murphy on hänen elämänsä rakkaus. Laulajatar avasi uutuuskirjassaan tarinaa vuonna 2006 päättyneen parisuhteen taustalta.

Paluun tekevän Spice Girls -yhtyeen tähti Mel B, eli Melanie Brown kertoo uutuuskirjassaan Brutally Honest kuinka hänen entinen poikaystävänsä, näyttelijä Eddie Murphyon hänen elämänsä rakkaus. Brownilla ja Murphylla on yksi yhteinen tytär. Pari seurusteli yhdeksän kuukauden ajan vuonna 2006.

People-lehden mukaan Brown vieraili Good Morning Britain -ohjelman haastattelussa, jossa hän kertoi lisää ajatuksistaan koskien Murphya. Heti alkuun hän myönsi, että Murphy tulee aina olemaan hänen elämänsä rakkaus.

– En ole koskaan puhunut tästä aiemmin, joten halusin ottaa asian kirjassani esille, koska ihmiset ovat käsittäneet väärin miten kaikki tapahtui, Brown kertoi ohjelmassa.

Jaksossa hän otti myös esille, että oli itse se, joka eropäätöksen teki. Haastattelussa hän myös kertoi alkuajoistaan Murphyn kanssa.

– Menin hänen kotiinsa illalliskutsuille. Viehätys välillämme oli hyvin kiihkeä, ja lähdin kotiini, koska se oli jopa hieman liikaa. Hän on ihana persoona, perhekeskeinen, kunnioittava ja edustaa vanhempaa koulukuntaa. Me tapailimme jonkin aikaa, ennen kuin kukaan sai tietää.

Lähde: People 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja