Victoria Beckham puhuu viimein Davidin väitetystä seksisuhteesta – teki hänestä onnettomimman koskaan

David Beckham antoi pojalleen ja miniälleen hulppean häälahjan 0:55
Tällaisen hulppean häälahjan David Beckham antoi pojalleen Brooklynille ja tämän puolisolle Nicola Peltzille, kun he astelivat avioon.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham avautuu uudessa Beckham-dokumenttisarjassa miehensä David Beckhamin huhutusta suhteesta. 

Daily Mailin mukaan muotisuunnittelija Victoria Beckham, 49, avaa ensimmäistä kertaa ajatuksiaan miehensä David Beckhamin, 48, väitetystä seksiskandaalista Netflixin uudessa, neliosaisessa dokumenttisarjassa Beckham

Noin 20 vuotta sitten väitettiin, että Davidilla ja hänen assistentillaan Rebecca Loosella olisi ollut neljä kuukautta kestävä seksisuhde. David pelasi tuolloin jalkapalloa Real Madridissa, Espanjassa. 

Dokumenttisarjan neljännessä jaksossa Victoria näytti taistelevan kyyneleitä vastaan, kun häneltä kysyttiin, olivatko kriisikuukaudet vaikeinta aikaa hänen avioliitossaan. 

– 100-prosenttisesti. Se oli meille vaikein kausi. Koska tuntui kuin koko maailma olisi meitä vastaan. Jos olen täysin rehellinen, niin lisäksi myös me olimme toisiamme vastaan. Ennen Madridia tuntui siltä kuin me olisimme kaikkia vastaan yhdessä, meillä oli yhteys ja toisemme. Mutta Espanjassa ei tuntunut, että meillä oli toisiammekaan. Ja se on surullista. En edes voi kertoa, miten vaikeaa se oli. Ja miten se vaikutti minuun, Victoria kertoo dokumentissa. 

Kriisi sai Victorian muuttamaan Isosta-Britanniasta Espanjaan. Parin neljästä lapsesta kolmas, eli Cruz, 18, syntyi Madridissa. 

Victoria kertoo dokumentissa, ettei ollut onnellinen, kun joutui lähtemään Isosta-Britanniasta.

– Juuri, kun saimme lapset kouluun, niin muutimme. Vihasinko Davidia? Jos olen täysin rehellinen, niin kyllä. Se oli elämäni onnettominta aikaa, Victoria kertoi. 

Victoria kuvaileekin aikaa Madridissa ”painajaiseksi” ja ”absoluuttiseksi sirkukseksi”. Dokumentin tekeminen toimi pariskunnalle kuitenkin terapiana. 

David kertoo dokumentissa, ettei edelleenkään tiedä, miten he selvisivät vuoden 2003 kriisistään, mutta kaksikko kuitenkin tiesi, että heidän on taisteltava perheensä puolesta. David kertoi, että he tunsivat tuolloin hukkuvansa, kun heidän avioliittonsa oli otsikoissa monta kuukautta. Entinen huippujalkapalloilija tunsi kriisin aikaan olonsa fyysisesti sairaaksi joka päivä, kun kaksikko kamppaili avioliittonsa pelastamiseksi. 

– Oli päiviä, jolloin heräsin ja ajattelin: ”Miten menen töihin? Miten kävelen tuolle harjoituskentälle? Miten näytän siltä, ​​ettei mikään ole vialla?” Tunsin itseni fyysisesti sairaaksi joka päivä, kun avasin silmäni, David kertoo dokumentissa.

Victoria oli helpottunut, kun perhe muutti Madridin jälkeen Los Angelesiin, kun David siirtyi pelaamaan LA Galaxyyn. 

3. lokakuuta Beckhamit osallistuivat lapsiensa kanssa Beckham-dokumenttisarjan ensi-iltaan Lontoossa. Dokumentissa käydään läpi Davidin elämää aina lapsuudesta yhdysvaltalaisen Inter Miami -jalkapallojoukkueen osaomistajuuteen saakka. 

Parilla on Cruzin lisäksi kolme lasta: Brooklyn, 24, Romeo, 21, ja Harper, 12. Dokumenttisarjan ensi-illassa olivat paikalla myös Brooklynin vaimo Nicola Peltz ja Romeon tyttöystävä Mia Regan

Väitetty salasuhde teki Loosista miljonäärin. Loos avautui suhteestaan Davidiin useissa haastatteluissa, joissa hän kehui tätä muun muassa upeaksi rakastajaksi.

Loos on kohun jälkeen käyttänyt julkisuutta tehokkaasti hyväkseen. Hän on muun muassa juontanut useita ohjelmia ja poseerannut Playboyssa vuonna 2006.

Loos ei ole ainoa nainen, jonka kanssa Davidilla on väitetty olevan suhde. Vuonna 2012 hänellä huhuttiin olevan suhdeoopperalaulaja Katherine Jenkinsin kanssa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat