"Kansankahvilat" liittoutuvat netissä

Vapaaehtoistoiminnan välityspisteet kuten kansankahvilat ja mummon kammarit kertovat nyt toiminnastaan keskitetysti Internetissä. Netistä löytää kätevästi myös tietoja asukkaiden yhteisistä olotiloista sekä työttömien toimintakeskuksista.

Vapaaehtoisen ja oma-aloitteisen toiminnan yhteistyöfoorumi Kansalaisareena ry ja tietoverkko Freenetiä ylläpitävä Freenet ry avasivat torstaina noin 700 pienen yhteisön tyyssijojen tiedot. Olotilat eri puolilta maata ovat osoitteessa: http://www.freenet.hut.fi/yhdessa/olotilat/.

-Uuden vaikutusvallan murtautuminen esiin toteutuu uuden kumppanuuden myötä, järjestöt iloitsevat. Kansalaisten Kumppanitalo on verkossa osoitteessa http://www.freenet.hut.fi/yhdessa/.

Elinikäisen oppimisen uudenaikaisesta näkökulmasta tavoittaa osoitteesta http://www.freenet.hut.fi/yhdessa/elli.html/ Koululaisten ja opettajien käyttöön aikoinaan perustettua Freenet-tietoverkostoa laajennetaan näin kansalaisyhteiskunnan tietoverkoksi. Freenetiä pidetään yllä Teknillisen korkeakoulun koulutuskeskus Dipolissa.
(STT)

Lue myös:

    Uusimmat