Mainos

"Kansankahvilat" liittoutuvat netissä

Vapaaehtoistoiminnan välityspisteet kuten kansankahvilat ja mummon kammarit kertovat nyt toiminnastaan keskitetysti Internetissä. Netistä löytää kätevästi myös tietoja asukkaiden yhteisistä olotiloista sekä työttömien toimintakeskuksista.

Vapaaehtoisen ja oma-aloitteisen toiminnan yhteistyöfoorumi Kansalaisareena ry ja tietoverkko Freenetiä ylläpitävä Freenet ry avasivat torstaina noin 700 pienen yhteisön tyyssijojen tiedot. Olotilat eri puolilta maata ovat osoitteessa: http://www.freenet.hut.fi/yhdessa/olotilat/.

-Uuden vaikutusvallan murtautuminen esiin toteutuu uuden kumppanuuden myötä, järjestöt iloitsevat. Kansalaisten Kumppanitalo on verkossa osoitteessa http://www.freenet.hut.fi/yhdessa/.

Elinikäisen oppimisen uudenaikaisesta näkökulmasta tavoittaa osoitteesta http://www.freenet.hut.fi/yhdessa/elli.html/ Koululaisten ja opettajien käyttöön aikoinaan perustettua Freenet-tietoverkostoa laajennetaan näin kansalaisyhteiskunnan tietoverkoksi. Freenetiä pidetään yllä Teknillisen korkeakoulun koulutuskeskus Dipolissa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.