Kansainvälistä uraa luova Samuli Vauramo: Ei kiire isäksi

Suomessa paraikaa viihtyvä Samuli Vauramo näyttelee Onnelin ja Annelin talvi -lastenelokuvassa.

Vauramo ehti Onnelin ja Annelin talvi -elokuvan kutsuvierasnäytökseen. Vauramo näyttelee elokuvassa jälleen Arskan roolin.

Mukana näytöksessä komistuksella oli koko perheen elokuvaan sopivaa seuraa, eli oma veljentytär.

– Hän on veljeni vanhin tytär, ensimmäistä kertaa elokuvissa, Vauramo kertoo MTV.fi:lle sedän ylpeyttä äänessään.

33-vuotias maailmalla näyttävää uraa luonut näyttelijä kertoo, että pyrkii viettämään mahdollisimman paljon aikaa sukulaislastensa kanssa.

– Olen ollut niin paljon ulkomailla, että nyt kun olen Suomessa, yritän nähdä heitä mahdollisimman usein. Veljelläni on jo kolme tuollaista, aikamoinen katras, Vauramo naurahtaa.

Parisuhdeasioistaan vaitonainen Vauramo sanoo, ettei itse kuitenkaan haaveile isyydestä tai lapsista juuri nyt.

– En todellakaan. Sedässä olemisessa on parasta juuri se, että lasten kanssa voi viettää aikaa, ja sitten oikean paikan tullen palauttaa heidät vanhemmilleen, Vauramo nauraa.

Vauramo on viihtynyt viime vuodet tiiviisti ulkomailla. Eurooppalaisten näyttelijöiden Shooting Stars -kymmenikköön vuonna 2009 valittu näyttelijä on näytellyt muun muassa George Clooneyn rinnalla The Americanissa ja Demi Mooren tähdittämässä Bunrakussa.

Viime kevään kansainvälinen tähti viihtyi Euroopassa, ja kuvasi ruotsalaista tv-sarjaa Vettä sakeampaa (Tjockare än Vatten).

– Nyt on niin sanotusti uuden projektin metsästys käynnissä. Koekuvausrumbaa tässä muun muassa. Kovasti urheilua ja aktiivista elämää. Ystävien tapaamista ja matkustelua. Olen tässä ehtinyt muun muassa käydä Brasiliassa, jossa vanhempani asuvat, Vauramo kuvailee.

Vauramo on ollut viime aikoina hieman vähemmän esillä suomalaismediassa. Se sopii näyttelijälle hyvin.

–Se on kivaa kun sitä rumbaa on, ja on toisaalta kivaa, kun on rauhallisempaa. Olen jotenkin Jenkeissä ollessani tottunut siihen yksityisyyteen ja rauhaan, Vauramo sanoo.



Lue myös:

    Uusimmat