Kanki-Kaikkosen auto jätti tielle, mutta "varma taivaspaikka" tuo lohtua: "Fordin omistajat ovat jo kokeneet maanpäällisen helvetin"

4:32

Kansanedustaja Antti Kaikkosen Ford Focus on sanonut yhteistyösopimuksensa irti moottoriongelmien vuoksi. Tanssiparketeiltakin tuttu kansanedustaja näkee asiassa kuitenkin myös positiivisia puolia.

"Kanki-Kaikkonen" kertoo pääkuvan videolla, miten onnistui romuttamaan sekä omansa, isänsä että äitinsä autot saman viikon aikana.

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen kertoo Twitterissä, että hänen uskollinen Ford Focus -farmarinsa jätti hänet yllättäen tielle.

– Korjaamon setä sanoi, että siitä ei enää moottoria saa, se pitää vaihtaa.

Kaikkosen kaveri oli lohduttanut toteamalla, että taivaspaikka on ainakin nyt plakkarissa. 

– Onko varmaa, kysyin.

– On, Fordin omistajat ovat jo kokeneet maanpäällisen helvetin, Kaikkonen kertoo kaverinsa todenneen.

Kyseessä lienee sama litraisella moottorilla varustettu Focus, jota kävimme katsomassa pari vuotta sitten. Tuolloin autoilutottumuksistaan kertonut Kaikkonen sanoi puolustavansa vihreämpää autoilua.

– Se [Ford Focus] on aika tavallinen ja yleinen auto, tämmöinen perusreiskan auto. Se on meille aika hyvä, neljä ovea ja farmari. Kaksi pientä lasta ja koira, pärjäämme hyvin sillä. Tämä on aika pieniruokainen malli, joten sillä on kohtuullisen ekologista ja ekonomista körötellä, kansanedustaja kertoi tuolloin.

Vaikka Kaikkosella ei ollutkaan pahaa sanaa sanottavanaan Fordistaan, suunnitteli hän palaavansa seuraavan auton myötä Superbin rattiin.

Emme tavoittaneet Kaikkosta kommentoimaan autonsa hajoamista tai mahdollista Skoda-leiriin palaamista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja