Valmistaja "kieltäytyi korjaamasta" venäläismiehen autoa – Mikhail päätyi äärimmäiseen ratkaisuun, jossa ei ole minkään valtakunnan järkeä

AMG, RS, GTI... Tätä automallien eri lyhenteet tarkoittavat 1:38
AMG, RS, GTI... Tiedätkö, mitä automallien eri lyhenteet tarkoittavat?

Julkisuustemppu tai ei, paloi venäläisen tubettajan arvokas Mercedes joka tapauksessa poroksi.

Mikhail Litvin on tunnettu venäläinen rämäpää ja tubettaja, jolla on YouTubessa lähes viisi miljoonaa seuraajaa. Hänen tuorein videonsa on kerännyt kolmessa päivässä 10 miljoonaa näyttökertaa.

Eikä se ole itse asiassa edes mikään ihme, sillä kyseisellä videolla Litvin tuhoaa Mercedes-AMG GT 63 S -urheiluautonsa täysin tahallaan tuikkaamalla sen tuleen.

Litvin on kertonut kyllästyneensä ramppaamaan autonsa kanssa huollossa. Hänen mukaansa saksalaisvalmistaja on jo viidesti kieltäytynyt korjaamasta hänen autoaan, mikä kuulostaa uskomattomalta väitteeltä, mutta oli miten oli, päätti Litvin tuhota autonsa näiden seikkojen seurauksena.

Uskottavampi selitys olisi ehkä se, että Litvin arvelee arvokkaan auton polttamisen tuovan hänelle näyttökertojen ja potentiaalisten uusien tilaajien myötä taloudellista hyötyä.

Hyödyn on oltava melkoisen iso, sillä neliovisen GT 63 S:n hinta on Suomessa 302 000 euroa. Autoveron osuus tästä on noin 130 000 euroa. Voimanlähteenä on nelilitrainen ahdettu V8, josta saadaan irti 640 hevosvoimaa.

Katso Litvinin video alta.

Toinen Mersu pudotettiin helikopterista

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun venäläinen tubettaja tuhoaa arvokkaan saksalaisautonsa ja julkaisee materiaalin sosiaalisessa mediassa.

Kaikenlaisiin kepposiin erikoistunut Igor Moroz sanoi niin ikään kyllästyneensä Mersunsa ongelmiin, minkä seurauksena hän kiikutti G-sarjan maasturin helikopterin avustuksella 300 metriin ja pudotti pellolle.

Sanomattakin lienee selvää, ettei tästäkään autosta jäänyt paljoa jäljelle, mutta sentään itse tapahtuma on tallennettu jälkipolville.

Lähde: Carscoops

Lue myös:

    Uusimmat