Kanadalaismies lottosi vahingossa samalla rivillä kahdesti – jakoi miljoonavoiton itsensä kanssa

Lottovoitto ei aina tuo pelkkää hyvää:"Mies haki avioeroa saadakseen puolet voitosta" 1:36
Lottovoitto ei aina tuo pelkkää hyvää: "Mies haki avioeroa saadakseen puolet voitosta". Veikkaus toteutti suurvoittajille kyselyn, jonka avulla pyrittiin kartoittamaan, miten suuri rahapelivoitto vaikuttaa elämään.

Andrew Burke käytti vahingossa saman numerorivin kahdesti ja päätyi jakamaan miljoonavoiton itsensä kanssa.

Kanadalaismiehen lotto-ostokset päättyivät yllättävästi, kun hän joutui jakamaan jättipotin itsensä kanssa, kertoo paikallinen arvontasivusto. Andrew Burke oli ottanut osaa samaan arvontaan jo vuosien ajan ja käyttänyt usein samoja numeroita. Nyt hän kuitenkin pelasi erehdyksessä samalla arvontakierroksella kaksi kertaa.

Voitti miljoonia

Andrew voitti lopulta viisi miljoonaa Kanadan dollaria. Voitto jaettiin kahtia kahden voittajan kesken, mutta koska Andrew pelasi itseään vastaan, hän sai molemmat puolikkaat.

Andrew kertoo järkyttyneensä, kun meni tarkistuttamaan arvontalipukettaan.

– Myyjä sanoi, että olen voittanut 2,5 miljoonaa. Sanoin, että hänen kannattaa varmaan tarkistaa toinenkin lipuke, koska siinä on samat numerot, Andrew  kuvailee.

Kuittaileva appiukko ilahtunee miljoonista

Mies uskoo, että erityisesti hänen appiukkonsa ilahtuu miljoonista.

– Hääpäivänämme appeni sanoi: "Halusin aina, että tyttäreni nai miljonäärin, mutta sain seuraavaksi parhaan vaihtoehdon: ihmisen, joka käyttää rahaa kuin olisi miljonääri", Andrew muistelee.

Andrew jakoi voiton puoliksi itsensä kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jäi lomalle töistä "toistaiseksi"

Lottoa mies ei enää aio pelata, koska haluaa antaa "jollekin muulle mahdollisuuden" voittaa. Hän on nyt "pysyvällä lomalla" töistä.

– Halusin arvan avulla vain voida eläköityä mukavasti, pitää yllä taloamme ja kunnostaa Land Rover -autoni. En tarvitse mitään muuta. Minulla on kaikkea, mitä tarvitsen.

Lähteet: Wclc.com, Upi.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja