Lottovoittaja halusi salata henkilöllisyytensä – jamaikalaismies saapui lunastamaan palkintonsa kieroutuneena scifi-hahmona

Näin suomalaiset lottovoittajat neuvoisivat muita 1:08
Videolla suomalaiset lottovoittajat antavat vinkkejä toisille onnekkaille.

Jamaikalaismies halusi suojella itseään ja voittopottiaan, kertoo The Jamaika Gleaner -sivusto.

Kun jamaikalainen mies voitti lotossa 95 miljoonan dollarin päävoiton, hän halusi salata henkilöllisyytensä, jotta voisi suojella itseään ja omaisuuttaan. Niinpä hän pukeutui Star Wars -elokuvasaagasta tutuksi Darth Vaderiksi lunastaessaan palkintonsa.

The Jamaica Gleaner käyttää miehestä nimeä ”W. Brown”. Sen tarkempaa tietoa hänen henkilöllisyydestään ei ole julkisuuteen kerrottu.

Moni haluaa salata henkilöllisyytensä

Simone Clarke-Cooper rahapeliyhtiö Supreme Ventures Limitedistä kertoo Daily Starille, että moni lottovoittaja haluaa salata identiteettinsä. Näin on etenkin alueilla, joilla on paljon rikollisuutta.

– Valitettavasti Jamaika ei ole kuten toiset markkinat. Toisissa paikoissa näin ei välttämättä toimittaisi, mutta täällä niin uskoakseni tehdään oman turvallisuuden vuoksi. Emme estä heitä tekemästä näin, koska meille on kaikkein tärkeintä, että he ovat turvassa.

Suunnitelma talon hankinta

The Endz Sports Barista arpansa ostanut voittaja kertoo The Jamaica Gleanerille, että hän ei yleensä osta arpaa tuosta paikasta vaan Old Harbourista tai Spanish Townista, mutta oli nyt käväissyt siellä matkan varrella. Hän kertoo käyttäneensä liki samoja numeroita 20 vuoden ajan.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mies ei ole kertonut vielä kovin monelle voitostaan. Rahojen varalle on muutamia suunnitelmia. Hän on iloinen päävoitosta, sillä hän on köyhästä perheestä eikä elämä ole aina ollut helppoa.

– Ennen kuin käytän ne, aion miettiä tarkkaan, mikä olisi paras ratkaisu. Mutta haluaisin oman bussin, hän pohtii.

Linja-auton ohella mies aikoo ostaa talon ja sijoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat