Kampaaja jakoi puhuttelevan kuvan perheväkivallan uhriksi joutuneesta naisesta

Joskus kampaajalla käynti voi merkitä paljon enemmän kuin vain kuivista latvoista eroon pääsyä. Se voi symboloida kokonaan uuden elämän alkua.

Näin kävi eräälle Chelsea-nimiselle naiselle, jolle uusi hiustyyli oli samalla uusi alku. Uuden hiustyylin perheväkivaltaa kokeneelle naiselle luonut kampaaja kertoo, että eräänä iltana juuri ennen sulkemisaikaa hänen katseensa kiinnittyi naiseen, jonka poskea koristi haava.

– Kysyin häneltä vitsilläni, oliko hän ollut tappelussa. Hän vastasi: ”Poikaystäväni yritti tappaa minut”, kampaaja Andy Mendoza kertoo.

Poliisin raportin mukaan Chelsean poikaystävä oli pahoinpidellyt naista monin eri tavoin. Poikaystävä oli muun muassa kuristanut naista, uhannut häntä veistellä, työntänyt alas portaista ja murtanut hänen sormensa. Chelsea löydettiin nukkumasta parkkipaikalle jätetyn auton takapenkiltä, ja naisen äidin mukaan poliiseilla oli ollut vaikeuksia tunnistaa naisen kasvoja mustelmien ja ruhjeiden alta.

Kampaaja haluaa rikkoa muurin tabun ympäriltä

Muutama päivä välikohtauksen jälkeen ulkonäköään hävennyt nainen päätti mennä kampaajalle, jolta hän pyysi uutta alkua. Hän ei halunnut korjata tai peitellä poikaystävänsä tekoa, vaan muuttaa kaiken totaalisesti – niin hiuksensa kuin elämänsäkin. Ja niin leikkaus alkoi.

Selaa kuvia eteenpäin painamalla nuolinäppäintä kuvan oikeassa laidassa. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä

– Aluksi olin vihainen, enkä voinut olla ajattelematta äitiäni, joka oli perheväkivallan uhri. Ajattelin itsekseni myös sitä, että hän voisi olla tyttäreni, kampaaja kertoo ja lisää yrittäneensä ylläpitää positiivista energiaa leikkauksen ajan.

Lopulta peilistä katsoi lyhythiuksinen nainen, jonka siilipituisia hiuksia koristi kaunis kuviointi. Chelsean luvalla kampaaja jakoi kuvan naisen muutoksessa Instagramissa katkaistakseen hiljaisuuden, joka perheväkivallan ympärillä vallitsee.  

Lähde: Metro 

***

7:39

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja