Nainen kävi kampaajalla lyhentämässä otsatukkaansa – lopputulos jätti toivomisen varaa: "Itkin koko matkan kotiin"

Viikko ennen Sierran parhaan ystävän häitä ei ollut kovin onnistunut. Ainakaan, jos katsoo hänen hiuksiaan.

Sierra Lemke, 27, kävi kampaajalla muutamaa päivää ennen parhaan ystävänsä hääpäivää. Sierra oli pyytänyt kampaajaa leikkaamaan hiuksiin kerroksia ja lyhentämään ylikasvanutta otsatukkaa. Toisin kuin Sierra itse yleensä teki, ystävällinen kampaaja suoristi lopuksi Sierran hiukset. Suoristettu tukka näytti hänestä oudolta, mutta vasta autolla Sierra pysähtyi tarkastelemaan uutta kampaustaan tarkemmin ja järkyttyi pahanpäiväsesti.

– Olin kauhuissani ja itkin koko matkan kotiin salongista. En tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä aivan liian lyhyen otsatukkani kanssa, Sierra kertoo tuntemuksistaan.

Ystävät yrittivät löytää tilanteesta hopeareunusta ja muistuttivat, että ultralyhyet baby bangsit ovat juuri nyt muodissa.

– Perheeni ja ystäväni vain nauroivat kokemukselleni, Sierra toteaa.

Voit katsoa Sierran ensireaktion uuteen kampaukseensa artikkelin yllä olevalta videolta.

Vino ja epätasainen leikkaus

Otsatukka ei ollut pelkästään hämmentävän lyhyt, vaan se oli myös epätasaisesti ja vinoon leikattu. Myös hiusten kerrostus oli tehty Sierran mukaan huonosti.

– Pyysin kampaajalta paksua otsatukkaa, joka osuisi kulmakarvoihini. Olen sotkuisen kerrostetun lookin fani. Sanoin kampaajalle, että otsatukan tulisi osua kulmiini, jotta voisin kihartaa sen lyhyemmäksi tai jättää halutessani pidemmäksi. Hän kasteli sen sumutinpullolla ja leikkasi hiukset märkänä. Minun olisi pitänyt tietää paremmin, Sierra selittää tilannetta.

Hän oli kysynyt kampaajalta, kannattaako otsatukkaa leikata märkään tukkaan, mutta kampaaja oli rauhoitellut Sierraa.

Sierra julkaisi järkyttyneen ensireaktionsa TikTokiinsa, jossa se on kerännyt runsaasti sympatiaa.

– Kiinnittäkää turvavyönne! Sierra toteaa videolla, ennen kuin paljastaa uuden kampauksensa kaikessa komeudessaan.

Moni Sierran seuraaja kummasteli sitä, miksi nainen ei ollut valittanut kampaajalle ja miksi tämä oli maksanut työstä, johon hän ei ollut tyytyväinen.

– Jos voisin mennä takaisin, en siltikään tiedä, olisinko kertonut hänelle mielipiteeni, Sierra tunnustaa.

Pieneltä paikkakunnalta Yhdysvalloissa kotoisin olevan Sierran julkaisema TikTok-video on kerännyt satoja tuhansia tykkäyksiä.

– Olen huolissani, että hän on ehkä nähnyt videoni, hän paljastaa.

Moni on videon kommenteissa myös yrittänyt piristää Sierraa ja kertonut, ettei kampaus ole niin hirveä, kuin Sierra antaa olettaa. Toisaalta verrattuna hänen muihin videoihinsa ja omaan tyyliinsä, on uusi kampaus varsin erilainen.

Lähteet: Reuters, TikTok ja Huffpost

Lue myös:

    Uusimmat