Asiakas ei ollut yli vuoteen poistunut kotoaan – brittikampaaja jakoi koskettavan kohtaamisen: "Sydämeni särkyi"

Kampaaja sai asiakkaakseen naisen, joka ei ollut yli vuoteen poistunut kotoa 1:30
Näin asiakastilanne paniikkikohtauksista kärsivän naisen kanssa eteni.

Paniikkikohtauksista kärsivä nainen ei ollut poistunut kotoaan yli vuoteen, kunnes hänen miehensä vei hänet kampaajalle hemmoteltavaksi.

Bristolista kotoisin oleva kampaaja Nuala Morey jakoi koskettavan asiakaskohtaamisen, jota on katsottu sosiaalisessa mediassa yli kolme miljoonaa kertaa.

Nualan kampaajanpenkkiin istui nainen, joka kärsii niin pahoista paniikkikohtauksista, ettei tämä ole pystynyt poistumaan kotoaan yli vuoteen. Myös edellisestä kampaajakerrasta oli ehtinyt kulua reilusti yli vuoden verran.

– Naisen ilmeestä kävi selväksi se, kuinka paljon hän kärsi. Ellet ole itse kärsinyt pahoista paniikkikohtauksista ja ahdistuksesta, on mahdotonta ymmärtää sitä henkistä tuskaa, josta kyseinen nainen kärsii päivittäin, Nuala kertoo.

Edellisellä kerralla naisen hiuksia leikannut kampaaja oli napannut latvoista liikaa pituutta pois. Kokemus oli ollut naiselle ikävä ja ahdistava.

– Sydämeni särkyi, kun näin, missä kunnossa hän oli. Olen itse ollut samanlaisessa tilanteessa ja luullut, etten koskaan löydä ulospääsyä. En halunnut pelkästään saada häntä tuntemaan olonsa kauniiksi, vaan auttaa häntä myös löytämään sisäistä voimaa, Nuala kertoo.

Lempeä lähestymistapa

Naisen taustat tiedostaen Nuala eteni asiakkaan kanssa lempeästi ja varmisti jokaisen askeleen aina hiusten pituudesta, oikean hiusvärin valintaan asti.

– Tämä kaunis ja rohkea nainen oli niin kultainen, että hän toivoi, että jakaisin hänen kokemuksensa ihmisille. Hymy hänen kasvoillaan hänen lähtiessään kampaajalta kertoi enemmän kuin tuhat sanaa, Nuala summaa.

Voit katsoa naisen uskomattoman muodonmuutoksen yltä olevalta videolta. 

Lähde: Ark.Media/Reuters

Lue myös:

    Uusimmat