Mainos

Kammottava onnettomuus: Työtoveri kuuli lihamyllystä outoa ääntä – löysi myllyyn tipahtaneen kollegansa kuoliaaksi murskautuneena

0:45
Vastaavaa onnettomuutta ei aiemmin ole tapahtunut Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevalla elintarvikkeiden käsittelylaitoksella.

Nainen kuoli maanantaina pudottuaan lihamyllyyn Yhdysvalloissa. Uhrin työtoveri oli löytänyt naisen kuolleena kuultuaan koneesta outoa ääntä.

35-vuotias nainen työskenteli Pennsylvanian osavaltion pohjoisosassa sijaitsevalla elintarvikkeiden käsittelylaitoksella. Hänet löydettiin kuolleena maanantaiaamuna.

Silminnäkijöiden mukaan palomiehet yrittivät kolmen vartin ajan purkaa konetta, jotta naisen jäänteet saataisiin myllyn sisältä ulos.

– Puhuimme henkilölle, joka löysi uhrin. Mies kertoi kuulleensa äänen ja menneensä tarkastamaan sitä, ja oli löytänyt naisen koneesta. Hän sammutti virran laitteesta ja soitti hätänumeroon, vahvisti Lycoming Countyn piirikunnan kuolemansyyntutkija Charles Kiessling Jr. tapauksesta kertovalle ABC Newsille.

Kamalalle onnettomuudelle ei silminnäkijöitä

Lihamyllyyn menehtyneen naisen epäillään seisoneen renkailla liikkuvilla portailla ennen putoamistaan koneen sisälle. Itse onnettomuudelle ei kuitenkaan löytynyt silminnäkijöitä, joten tarkkoja tietoja tapahtumien kulusta ei tiedetä.

– En tiedä juuttuiko hän laitteen liikkuviin osiin, jotka vetivät hänet sen sisään, vai liukastuiko ja tipahtiko hän sinne, Kiessling sanoi.

Naisen työnantaja oli Economy Locker Storage Company, jolla on yrityksen nettisivujen mukaan ollut liiketoimintaa 1900-luvun alkupuolelta saakka. Yritys ei ole vielä kommentoinut tapausta.

Yhdysvaltain työsuojeluviranomaiset tutkivat naisen kuolemaa. Viranomaisten mukaan kuolemantapaus on laitoksella ensimmäinen laatuaan.

Lähteet: ABC News, CNN

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja