Kadonneen amerikkalaisteinin karmiva kohtalo: 14-vuotias löytyi kuolleena naapuritalon savupiipusta kuukausi katoamisen jälkeen

0:46

Port Clintonista Ohiosta joulukuussa kadonnut 14-vuotias Harley Dillyn on löytynyt kuolleena. Hän oli juuttunut naapuritalon savupiippuun.

14-vuotias Harley nähtiin viimeisen kerran aamulla 20. joulukuuta, jolloin hän lähti tavalliseen tapaansa kouluun.

Kun poikaa ei kuulunut takaisin, niin vanhemmat ilmoittivat hänet kadonneeksi. Harleyn etsintöihin osallistui yhteensä yli 75 viranomaista ja lähialuetta haravoitiin myös helikopterien, pelastuskoirien ja vapaaehtoisten voimin. Tuloksetta.

Maanantaina viranomaiset tekivät uuden etsintäkierroksen perheen naapurissa sijaitsevaan taloon, joka oli tyhjillään remontin vuoksi. Vaikka missään ei näkynyt jälkiä murrosta ja ovetkin olivat visusti lukossa, niin poliisit menivät sisälle taloon ja löysivät kolmikerroksisen talon toisesta kerroksesta Harleyn takin ja silmälasit. Ne olivat savupiipun vieressä.

Harleyn ruumis löytyi savupiipusta.

Ei epäillä rikosta

Poliisi uskoo, että Harley oli kiivennyt naapuritalon katolle ja pujahtanut sieltä savupiippuun. Hänen oli onnistunut päästä piippua pitkin katolta toiseen kerrokseen, jossa hän oli luopunut takistaan ja silmälaseistaan.

Ensimmäisen ja toisen kerroksen väli piipusta oli kuitenkin suljettu, joten Harley ei päässyt etenemään enää pidemmälle ja jäi loukkuun.

Paikallinen poliisipäällikkö Robert Hickman kertoo, että kenelläkään ei ole tieto siitä, miksi Harley oli mennyt tyhjillään olleen naapuritalon savupiippuun. Tapauksessa ei kuitenkaan epäillä rikosta.

– Tämä vaikuttaisi onnettomuudelta, poliisipäällikkö totesi tiistaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa.

Kuolemansyyntutkinta on vielä kesken, joten Harleyn tarkemmasta kuolinsyystä ei ole vielä vahvistusta.

Lähde: CNN

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja