Kameratestaaja: OnePlus 6:n kamera hyvä muttei aivan kärkeä – uusi päivitys lupaa parannuksia

Erilaisia kameroita testava DxOMark on testannut OnePlus 6:n kameran. Testien perusteella OnePlus 6:ssa on varsin hyvä, muttei kuitenkaan pärjää parhaimmille malleille. OnePlus 6 saa yhteensä 96 pistettä, joka riittää DxOMarkin listalla sijalle 10. Se jää esimerkiksi Huawein P20 ja P20 Pro -puhelimien, Samsung Galaxy S9+:n, HTC U12+:n sekä iPhone X:n taakse.

Valokuvausominaisuuksien osalta OnePlus 6 saa yhteensä 100 pistettä. OnePlus 6:n kameraa kehutaan erityisesti nopean automaattisen tarkennuksen sekä värien ja valotuksen osalta. Puhelimen kameralla saa hyviä kuvia myös hämärissä olosuhteissa ja automaattinen valkotasapaino toimii moitteetta ja tuottaa luonnolliset värit.

Video-ominaisuuksista OnePlus 6 saa 87 pistettä, mikä on huomattavasti heikompi tulos verrattuna valokuvausominaisuuksiin. Videokuvauksessakin kehuja saa nopea automattitarkennus, joka tarkentaa sulavasti ja nopeasti myös vaihtuvassa valsituksessa. Kuvanvakautuskin toimii melko hyvin.

Tarkemmin OnePlus 6:n kameratestiin voi tutustua DxOMarkin verkkosivuilla.

OnePlus 6 on kuitenkin saanut uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen, jonka luvataan parantaa kuvausominaisuuksia. OxygenOS 5.1.9:n mukana puhelin saa tuen myös Google Lensille. Kuvausominaisuuksien kerrotaan parantuneen Muotokuva-tilassa ja automaattisen tarkennuksen kerrotaan olevan aiempaa nopeampi ja tarkempi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja