Kameratestaaja: OnePlus 6:n kamera hyvä muttei aivan kärkeä – uusi päivitys lupaa parannuksia

Erilaisia kameroita testava DxOMark on testannut OnePlus 6:n kameran. Testien perusteella OnePlus 6:ssa on varsin hyvä, muttei kuitenkaan pärjää parhaimmille malleille. OnePlus 6 saa yhteensä 96 pistettä, joka riittää DxOMarkin listalla sijalle 10. Se jää esimerkiksi Huawein P20 ja P20 Pro -puhelimien, Samsung Galaxy S9+:n, HTC U12+:n sekä iPhone X:n taakse.

Valokuvausominaisuuksien osalta OnePlus 6 saa yhteensä 100 pistettä. OnePlus 6:n kameraa kehutaan erityisesti nopean automaattisen tarkennuksen sekä värien ja valotuksen osalta. Puhelimen kameralla saa hyviä kuvia myös hämärissä olosuhteissa ja automaattinen valkotasapaino toimii moitteetta ja tuottaa luonnolliset värit.

Video-ominaisuuksista OnePlus 6 saa 87 pistettä, mikä on huomattavasti heikompi tulos verrattuna valokuvausominaisuuksiin. Videokuvauksessakin kehuja saa nopea automattitarkennus, joka tarkentaa sulavasti ja nopeasti myös vaihtuvassa valsituksessa. Kuvanvakautuskin toimii melko hyvin.

Tarkemmin OnePlus 6:n kameratestiin voi tutustua DxOMarkin verkkosivuilla.

OnePlus 6 on kuitenkin saanut uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen, jonka luvataan parantaa kuvausominaisuuksia. OxygenOS 5.1.9:n mukana puhelin saa tuen myös Google Lensille. Kuvausominaisuuksien kerrotaan parantuneen Muotokuva-tilassa ja automaattisen tarkennuksen kerrotaan olevan aiempaa nopeampi ja tarkempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja