Kamala tragedia: 38-vuotias äiti kuoli ja tappoi samalla vahingossa oman pienen vauvansa

38-vuotias perheenäiti oli kuollut saatuaan sydänkohtauksen ja kaatunut muutaman kuukauden ikäisen vauvansa päälle. Kuolemantapauksesta uutisoi muun muassa 7 News -sivusto.

Arizonan poliisi on kertonut traagisesta tapauksesta, jossa sekä äiti että vauva kuolivat.  Yhdysvaltalainen Larinique Meadows, 38, sai sydänkohtauksen, kuoli ja kaatui neljän kuukauden ikäisen poikansa päälle. Lapsen uskotaan kuolleen tukehtumalla. Molemmat löydettiin kuolleina lauantaina. 

Oli etsinyt tietoa rintakivusta

Poliisit uskovat, että nainen oli saanut sairauskohtauksen. Hän oli etsinyt kännykällään tietoa rintakivusta. Puhelimesta ei löytynyt tietoa siitä, että nainen olisi yrittänyt soittaa hätänumeroon.

– Tämä on erittäin traaginen tapaus. Uskomme, että tämä liittyy jotenkin sydänvaivoihin, kertoo poliisi Greg Bacon 7 News -sivustolle.

Baconin mukaan nainen kuoli sydänkohtaukseen ja kaatui sitten poikavauvansa päälle. Lapsen uskotaan tukehtuneen, koska äiti kaatui hänen päälleen.

Isä oli nukkumassa

Lariniquen puoliso ja lapsen isä oli tapahtumien aikaan nukkumassa, sillä hän teki yötöitä. Hän löysi molemmat noin viiden aikaan illalla. 

– Isä oli tullut töistä kotiin ja mennyt nukkumaan. Kun hän heräsi, hän löysi äidin makaamasta lapsen päällä. 

Mies oli nähnyt vaimonsa ja lapsensa elossa viimeisen kerran aamulla ennen kuin kävi nukkumaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja