Kalle Rovanperän uhkaaja kuumottavassa tilanteessa – "Emme tiedä vielä sen enempää"

MM-rallissa käynnissä tuolileikki – minne tähtikuskit suuntaavat? Asiantuntijat analysoivat 6:16
Minne tähtikuskit päätyvät kaudeksi 2024? MTV Urheilun asiantuntijalla Riku Tahkolla on yllättävä näkemys Elfyn Evansin tulevasta työnantajasta.

Elfyn Evansin sopimus Toyotan WRC-rallitiimin kanssa umpeutuu tämän vuoden lopussa.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Pääkuvan video: Minne tähtikuskit päätyvät kaudeksi 2024? MTV Urheilun asiantuntijalla Riku Tahkolla on yllättävä näkemys Elfyn Evansin tulevasta työnantajasta. 

MM-sarjan huippukuljettajista Hyundain Thierry Neuville on ainoa, jolla on virallisesti sopimuspaperi taskussaan ensi vuodesta. Kaikki muut kuskit käyvät parhaillaan neuvotteluja suuntaan ja toiseen.

Yksi näistä kuljettajista on Evans, joka on edustanut Toyotaa vuodesta 2020.

– Tilanne on hieman avoin tällä hetkellä. Mitään ei ole allekirjoitettuna, Evans kertoo MTV Urheilulle.

Toyotan tehdastiimiä vedetään Suomesta käsin ja tallilla on muutenkin vahva suomalaisleima. Evans ajaa jo neljättä kautta tallissa, jonka kilpurilla hän on saanut mahdollisuuden taistella maailmanmestaruudesta.

– Olen tyytyväinen täällä. Voin sanoa, ettei minulla ole mitään isoa syytä lähteä täältä. Mutta emme tiedä vielä sen enempää, Evans sanoo hieman arvoituksellisesti.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Rallin MM-sarjan piirit ovat pienet. Mukana on vain kaksi täysiveristä tehdastiimiä, Toyota ja Hyundai, sekä Fordeja ajattava brittitiimi M-Sport. Kuten asiaan kuuluu, myös Evans on tehnyt tunnusteluja muihin leireihin.

– Se on luonnollista, että keskusteluja käydään kaikkien kanssa tähän aikaan vuodesta. Joten katsotaan, Evans pyörittelee.

Evans on tämän kauden MM-sarjassa toisena ja hän on käytännössä ainoa kuljettaja, joka voi vielä haastaa tallitoverinsa Kalle Rovanperän tämän vuoden maailmanmestaruudesta. Evans on 33 pisteen päässä maanmiehestään ennen kolmea viimeistä osakilpailua.

Seuraava osakilpailu ajetaan ensi viikolla Chilessä.

Tällainen on Kalle Rovanperä toivoma jatko MM-sarjassa – manageri puhuu ennätyssopimuksesta 2:29
Tällainen on Kalle Rovanperä toivoma jatko MM-sarjassa – manageri puhuu ennätyssopimuksesta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat