Kalle Rovanperälle valtava pettymys – moottori löi lieskoja: "Ikävä kyllä se on ohi"

Kalle Rovanperän urakka hänen intohimolajinsa driftingin EM-sarjan kauden toisessa osakilpailussa päättyi ennen alkuaan teknisen vian vuoksi. 

Rovanperä oli osallistumassa Ruotsissa ajettavaan DMEC-sarjan kauden toiseen osakilpailuun lauantaina, mutta hänen autonsa moottori petti viimeisissä harjoituksissa ennen kilpailua. 

Rovanperän sivuluisuveto isäntämaan Viktor Wettermargia vastaan pysähtyi ensimmäisen mutkan jälkeen. Virolaislehti Postimeesin mukaan Rovanperän Toyota Supran auton konepellin alta oli näkyvissä liekkejä, jotka olivat näkyvissä auton sisäkameran kuvassa.

Rovanperä oli perjantaina ajetussa karsinnassa neljäs 89 pisteellään.

MM-rallin maailmanmestari harmitteli drifting-kisan väliin jäämistä Twitter-tilillään.

– Ikävä kyllä se on ohi ennen kuin se todella ehti edes alkaa. Meillä oli teknisiä ongelmia jo ennen viimeistä harjoitusajoa, ja kaverit tekivät megaluokan työn, jotta pääsisin lähtöviivalle 32 parhaan joukkoon, mutta ikävästi ongelmat palasivat, enkä pystynyt enää jatkamaan, Rovanperä kertasi.

– Iso pettymys tietenkin, mutta palaamme takaisin entistä vahvempina seuraavaan DMEC-kisaan Suomessa alle kuukauden päästä, Rovanperä muistutti.

Rovanperä kisaa drifting EM-sarjassa seuraavan kerran Suomessa Kauhavan Power Parkissa 7.-8 heinäkuuta.

Ruotsin EM-sarjan osakilpailun finaali lauantaina on nähtävissä suorana lähetyksenä C Moressa kello 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat