Kiehtova paljastus: hyppääkö Kalle Rovanperä pian F1-auton rattiin?

Kalle Rovanperä tykitti hurjat pohjat Sardinian power stagella 3:00
Kalle Rovanperä antoi viimeisimmän näytteen ajotaidoistaan Sardinian MM-rallin Power Stagella, jonka hän vei nimiinsä näytöstyyliin.

Rallin hallitseva maailmanmestari Kalle Rovanperä nähtäneen lähitulevaisuudessa jonkin uudenlaisen menopelin ohjaimissa.

Reilu kuukausi sitten Rovanperä tarjosi Sardiniassa ajetuissa testeissä maistiaisen vauhdistaan entisille F1-tallikaveruksille Mika Häkkiselle ja David Coulthardille.

Etenkin Coulthardin kertomukset kyydityksestä ovat aiheuttaneet vähemmän rallia seuraavien keskuudessa ihastelua Rovanperän ajotaidoista, eivätkä kommentit Rovanperää itseääkään varsinaisesti haitanneet.

– Rallikuskina on todella mukava kuulla ylistystä muilta kilpa-autoilijoilta. Näistä asioista ei välttämättä paljoa puhuta, mutta sitten kun heidän kanssaan juttelee ja kuulee jotain tuollaista, se on siistiä, Rovanperä sanoi viikko sitten ajetun Sardinian MM-rallin yhteydessä Autosportille.

Samalla hän kertoi tekevänsä lähitulevaisuudessa Häkkisen ja Coulthardin kanssa vielä jotain vastaavaa.

Kun ralliautoilu on nyt koettu, monille tulee mieleen, voisiko Rovanperä hypätä vastavuoroisesti F1-auton rattiin. Yhteistyö Red Bullin kanssa tuskin ainakaan korottaa tämän kokeilun kynnystä.

Rovanperä itse ei suostunut vielä valottamaan tarkemmin suunnitelmia.

– Teidän täytyy vain odottaa ja katsoa, mitä tapahtuu.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat