Kalle Rovanperä nähtiin ensimmäisen kerran Toyota-haalareissa – Tommi Mäkiseltä lupauksia herättävä paljastus tallin uudesta autosta

Lumi sai kyytiä Kalle Rovanperän Toyotan alla 1:43
Katso videolta, miten Toyota Yaris WRC kulki Kalle Rovanperän käsissä Keski-Suomen talvisilla teillä.

MM-rallikauden 2020 alku lähestyy päivä päivältä, ja tallit ovat esitelleet tällä viikolla uuden kauden autojaan.

Esapekka Lapin ja Teemu Sunisen edustama M-Sport esitteli sinivalkoisen värityksen saaneen Fiesta WRC:nsä Birminghamissa järjestetyssä Autosport International -tapahtumassa torstaina.

Tommi Mäkisen johtama Toyota-talli veti liinat Yaris WRC:n päältä perjantaina Tokiossa järjestetyssä autonäyttelyssä.

Jos M-Sport uudisti autonsa värityksen käytännössä kokonaan, Toyota luotti perinteiseen, kolmen viime vuoden aikana tutuksi tulleeseen puna-musta-valkoiseen linjaan.

Auton uudistukset löytyvät pintaa syvemmältä.

– Automme näyttää ulkoisesti samalta kuin ennen, ja jatkammekin pääpiirteittäin sillä samalla paketilla, joka oli viime kaudella vahva erilaisissa olosuhteissa. Yritämme aina löytää joitakin pieniä parannuksia tehdäksemme autosta entistä paremman, ja lähdemme uuteen kauteen entistä kevyemmällä ja tehokkaammalla autolla, Mäkinen linjasi tallinsa tiedotteessa.

– Luotan siihen, että lahjakkaat, uudet kuljettajamme tuntevat olonsa autossa nopeasti mukavaksi ja voimme tähdätä korkealle.

Kuljettajat Sébastien Ogier, Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä sekä kartanlukijat Julien Ingrassia, Scott Martin ja Jonne Halttunen esiintyivät Tokiossa ensimmäisen kerran täysissä Toyota-väreissä.

MM-rallikauden ensimmäinen osakilpailu, Monte Carlo -ralli, ajetaan 23.–26. tammikuuta Etelä-Ranskan vuoristoteillä.

Toyota jakoi kuvan Tokiosta Twitter-tilillään:

Lue myös:

    Uusimmat